Om kortlæsere

iZettle Reader
Kortlæser Lite
Kortlæser Pro Contactless
Kortlæser Pro
Lån en vens kortlæser
Vigtig meddelelse om brug
Håndtering og vedligeholdelse af din kortlæser

iZettle Reader

En af vores mest elegante kortlæsere til dato, og vinder af en designpris!

• Tilsluttes din enhed via Bluetooth

• Modtager chip, magnetstribe og kontaktløse betalinger, herunder Apple Pay og Samsung Pay

• Transaktioner godkendes med kundens PIN-kode eller underskrift

• Hurtig, stabil og brugervenlig – kontaktløse kortbetalinger og transaktioner under 200 kr. godkendes på få sekunder

• Oplades via USB-kabel (opladningstid er ca. 1-2 timer). Kompatibel med opladerdock.

• Otte timers batteritid (100 transaktioner)

Get a Reader

Kortlæser Lite

En kompakt kortmaskine til mindre virksomheder, som tilsluttes via audio jack.

• Tilsluttes via kabel til din smartphones eller tablets audio jack.

• Transaktioner godkendes med kundens PIN-kode

• Modtager betalinger med chip og magnetstribe.

• Slukker automatisk for at spare batteri

• Oplades via USB-kabel (opladningstid er ca. 30 minutter)

• Batteriet rækker til ca. 200 transaktioner

Hvis du bruger et alternativ til det lydkabel der følger med din kortlæser, skal du sørge for at du bruger et 4-polet kabel, som ikke er længere end 0,5 m.

Kortlæser Pro Contactless

En smart kortlæser til nemme betalinger med chip, magnetstribe eller kontaktløst.
  • Tilsluttes din enhed via Bluetooth

• Modtager chip, magnetstribe og kontaktløse betalinger, samt betalinger fra NFC-telefoner.

• Kontaktløse betalinger og transaktioner under 200 kr. godkendes på få sekunder

• Går i dvaletilstand ved inaktivitet for at spare strøm

• Batteriet rækker til ca. 100 transaktioner (eller fem dage når den er i dvale)

• Oplades via USB-kabel (opladningstid er ca. 1,5 time)

• Pro Contactless og din smartphone/tablet kan befinde sig op til 10 meter fra hinanden uden at miste forbindelsen

Når du modtager en kontaktløs betaling, skal kortet holdes over kortlæseren indtil de fire indikatorer lyser.

Kortlæser Pro

En nydelig kortlæser, der holder forretningen kørende på farten. Helt enkelt!

• Tilsluttes din enhed via Bluetooth

• Transaktioner godkendes med kundens PIN-kode

• Modtager betalinger med chip og magnetstribe.

• Går i dvaletilstand ved inaktivitet for at spare strøm

• Oplades via mikro USB-kabel (omtrent 1,5 time)

• To timers batteritid ved kontinuerlig brug (eller 300 transaktioner i træk)

• Kortlæser Pro og din smartphone/tablet kan befinde sig op til 10 meter fra hinanden uden at miste forbindelsen

Tryk på den lille sorte knap på venstre side af din kortlæser for at tænde eller slukke for den.

Lån en vens kortlæser
iZettle Reader kan bruges med en lang række enheder med iOS og Android. Bemærk, at du først skal tilslutte din kortlæser og enhed via Bluetooth. Kontroller om din enhed er kompatibel her, samt om du har den seneste softwareversion til din smartphone/tablet.

Vigtig meddelelse om brug
iZettle stiller kortlæseren til rådighed for dig og din virksomhed, og du giver dit samtykke til at du ikke vil benytte den til forretning der indbefatter videresalg. Du må ikke bruge produktet til andre formål end at udføre betalingstransaktioner via din installerede version af iZettles mobilsoftware. Du må ikke ændre softwaren eller hardwaren i produktet på nogen måde, med undtagelse af det som er tilladt ifølge gældende lovgivning.

Håndtering og vedligeholdelse af din kortlæser
Kortlæseren skal opbevares køligt og tørt (optimalt ved 22 °C). Brug en blød, fugtig klud til at rengøre enhedens ydre. Der må ikke sprøjtes nogen form for væske direkte på enheden, og du skal undgå at udsætte dens åbninger for nogen form for fugt. Brug ikke opløsningsmidler. Sørg for, at ingen fremmedlegemer kommer ind i kortlæseren gennem dens åbninger, for eksempel kortåbningerne. Udsæt ikke din kortlæser for stød eller skødesløs behandling.