Om kortlæsere

Indhold i artiklen:
iZettle Reader 2
iZettle Reader
Lån en vens kortlæser
Vigtig meddelelse om brug
Håndtering og vedligeholdelse af din kortlæser

iZettle Reader 2

Vores nye, forbedrede iZettle Reader 2

• Tilslutter din enhed via lavenergi-Bluetooth
  • Modtager chip og PIN, kontaktløse betalinger og mobilbetalinger, herunder Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay
  • Betalinger med chip og PIN samt kontaktløse betalinger over et vist beløb, kræver godkendelse med kundens PIN-kode eller underskrift
  • Hurtig, stabil og brugervenlig – kontaktløse betalinger og transaktioner under 350 kr. godkendes på få sekunder (beløb kan variere i forskellige lande)
  • Oplades via USB-kabel (ca. 1-2 timer). Kompatibel med iZettle Dock 2.
  • Otte timers batteritid (100 transaktioner ) ​

Get a Reader

iZettle Reader

• Tilsluttes din enhed via Bluetooth
  • Modtager chip, magnetstribe og kontaktløse betalinger, herunder Apple Pay og Samsung Pay
  • Transaktioner godkendes med kundens PIN-kode eller underskrift
  • Hurtig, stabil og brugervenlig – kontaktløse kortbetalinger og transaktioner under 200 kr. godkendes på få sekunder
  • Oplades via USB-kabel (opladningstid er ca. 1-2 timer). Kompatibel med opladerdock.
  • ​Otte timers batteritid (100 transaktioner)

En meget mere indbydende kortlæser

iZettle Reader hilser nu på dine kunder med en ny, venlig velkomstbesked!

Når du tænder for din iZettle Reader eller iZettle Reader 2, bydes dine kunder nu velkommen med en velkomstbesked på kortlæserens display.
Når din kunde er klar til at betale, viser læseren beløbet og beder kunden om at indsætte eller holde kortet op.
Når betalingen er gennemført, kommer velkomstbeskeden op igen så du er klar til næste kunde.

Lån en vens kortlæser
iZettle Reader kan bruges med en lang række enheder med iOS og Android. Bemærk, at du først skal tilslutte din kortlæser og enhed via Bluetooth. Kontroller om din enhed er kompatibel her, samt om du har den seneste softwareversion til din smartphone/tablet.

Vigtig meddelelse om brug
iZettle stiller kortlæseren til rådighed for dig og din virksomhed, og du giver dit samtykke til at du ikke vil benytte den til forretning der indbefatter videresalg. Du må ikke bruge produktet til andre formål end at udføre betalingstransaktioner via din installerede version af iZettles mobilsoftware. Du må ikke ændre softwaren eller hardwaren i produktet på nogen måde, med undtagelse af det som er tilladt ifølge gældende lovgivning.

Håndtering og vedligeholdelse af din kortlæser
Kortlæseren skal opbevares køligt og tørt (optimalt ved 22 °C). Brug en blød, fugtig klud til at rengøre enhedens ydre. Der må ikke sprøjtes nogen form for væske direkte på enheden, og du skal undgå at udsætte dens åbninger for nogen form for fugt. Brug ikke opløsningsmidler. Sørg for, at ingen fremmedlegemer kommer ind i kortlæseren gennem dens åbninger, for eksempel kortåbningerne. Udsæt ikke din kortlæser for stød eller skødesløs behandling.