Hvad er Zettle?

Zettle udvikler banebrydende handelsværktøjer, såsom mobile kortterminaler og POS-apps, der gør det muligt for mindre virksomheder at konkurrere på lige fod med de store aktører. Zettle er en del af PayPal-familien. n.

Zettles kortterminaler gør det muligt for alle at tage imod kortbetalinger – uanset tid og sted, samtidig med at vores intuitive gratis POS- app, Zettle Go, hjælper dig med at få betaling, følge dit salg og holde øje med lagerniveauer.

Vores seneste tilføjelse, Zettles betalingsterminal, er en alt-i-en kortterminal og POS-app. Med betalingsterminalen kan du tage imod betalinger og styre dit kassesystem fra den samme enhed.

Vi har et udvalg af integrationspartnere, der giver dig mulighed for at opbygge din egen webshop, tage dig af moms og giver dig mulighed for at sælge på de sociale medier. Læs hele listen med integrationspartnere her.

Med Zettle koster det ikke noget at komme i gang, og der er ingen kontrakter eller skjulte gebyrer at bekymre sig om. I stedet tilbyder vi en række effektive værktøjer, der hjælper dig med at starte, drive og udvikle din forretning.

Vores andre værktøjer og services

Ikke alle virksomheder sælger ansigt til ansigt. Hvis du gerne vil sælge på afstand, har vi et udvalg af værktøjer, så du kan gøre det sikkert.

Betalingslinks er en nem måde at få betaling på via SMS, e-mail eller sociale medier. Du genererer ganske enkelt et engangs-betalingslinks og sender det via dit foretrukne meddelelsessystem. Din kunde kan betale med kort eller via netbank, og dit salg er klaret på et øjeblik.

Kompatibilitet

Den gratis Zettle Go-app fungerer på dine enheder med iOS eller Android.

Kortterminalen fungerer på enheder med Bluetooth-understøttelse, der kører iOS eller Android. Se vores guide om kompatabilitet for at få flere oplysninger.

Bluetooth er ikke tilgængelig for vores separate betalingsterminal. Læs mere om kompatibelt tilbehør til betalingsterminalen.

Internetforbindelse og databrug

For at kunne bruge Zettle skal du have forbindelse til 3G, 4G eller wi-fi. Disse netværk er meget hurtigere end den 2G-teknologi, der benyttes af traditionelle kortterminaler. Zettle-appen bruger kun nogle få kilobyte data på at modtage betalinger. Vi anbefaler dog alle Zettle-brugere at benytte et stabilt netværk med en stabil forbindelse.