Om iZettle

iZettle udvikler banebrydende betalings- og analyseværktøjer, der gør det muligt for mindre virksomheder at konkurrere på lige fod med de store aktører. Vi har hjulpet vores brugere med at få deres virksomheder til at vokse med mere end fem gange gennemsnittet i Europa. Og vi gør det med enkle og brugervenlige værktøjer.

Med iZettle Reader kan alle modtage kortbetalinger – hvor som helst og når som helst – mens vores intuitive salgsterminal (POS) samtidig forenkler betalingsprocessen og holder styr på salg og produkter. Med iZettle er der ingen oprettelsesgebyr, ingen binding og ingen månedlige gebyrer at bekymre sig om. I stedet tilbyder vi en række effektive værktøjer, der hjælper dig med at starte, drive og udvikle din forretning.

Kompatibilitet

Den gratis iZettle-app fungerer på din iPhone, iPad eller Android-enhed (kræver iOS 9 eller Android 4.1 og senere).

iZettle Reader fungerer på enheder med Bluetooth-understøttelse, der kører iOS 9 eller Android 4.1 og senere. Se vores guide om kompatibilitet for at få flere oplysninger.

Internetforbindelse

For at kunne bruge iZettle skal du have forbindelse til 3G, 4G eller WiFi. Disse netværk er meget hurtigere end den 2G-teknologi, der bruges af traditionelle kortterminaler.