Sådan opretter du en iZettle-konto

Det tager kun et par minutter at komme i gang med at bruge iZettle, og du kan enten oprette en konto direkte i appen eller på izettle.com. Følg blot trinnene nedenfor.

I appen

1. Download iZettle-appen til din smartphone eller tablet. Du skal blot søge efter iZettle i App Store eller Google Play.

2. Åbn appen og klik på “Opret konto”
  3. Indtast dine oplysninger, og læs og accepter vores vilkår og betingelser.
  4. Hvis du vil købe en kortlæser, kan du bestille en nu. Alternativt kan du gøre det på et senere tidspunkt på izettle.com.

På izettle.com

1. Gå til registreringssiden påcom
  2. Indtast dine oplysninger, og læs og accepter vores vilkår og betingelser.
  3. Hvis du vil købe en kortlæser, kan du bestille en nu. Alternativt kan du gøre det på et senere tidspunkt på izettle.com.