Sådan opretter du en Zettle-konto

Det tager kun et par minutter at komme i gang med at bruge Zettle, og du kan enten oprette en konto direkte i appen eller på zettle.com. Følg blot trinnene nedenfor.

I appen

1. Download Zettle-appen til din smartphone eller tablet. Du skal blot søge efter Zettle i App Store eller Google Play.

2. Åbn appen og klik på “Opret konto”
  3. Indtast dine oplysninger, og læs og accepter vores vilkår og betingelser.
  4. Hvis du vil købe en kortlæser, kan du bestille en nu. Alternativt kan du gøre det på et senere tidspunkt på zettle.com.

På Zettle.com

1. Gå til registreringssiden på zettle.com
  2. Indtast dine oplysninger, og læs og accepter vores vilkår og betingelser.
  3. Hvis du vil købe en kortlæser, kan du bestille en nu. Alternativt kan du gøre det på et senere tidspunkt på zettle.com.