Problemer med at oprette en konto

Der kan være flere årsager til, at din registrering afvises. Nogle af de mest almindelige er:

• Oplysningerne om kontoens tegningsberettigede stemmer ikke overens med oplysningerne i kreditvurderingen
  • Den oplyste adresse stemmer ikke overens med adressen i kreditvurderingen
  • Vi foretager altid en unik risikovurdering af hver ny virksomhed, herunder en kreditvurdering. De informationer der indhentes fra denne vurdering, kan muligvis forhindre os i at oprette din konto.