Zettle Reader og tilslutningsmuligheder

Zettle Reader 2

Vores seneste kortlæser

• Sluttes til din enhed via lavenergi-Bluetooth
  • Modtager chip og PIN-kode, kontaktløse betalinger og mobile betalinger , herunder Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay
  • Betalinger med chip & PIN-kode samt kontaktløse betalinger over et vist beløb skal godkendes af kunden med PIN-kode eller underskrift
  • Hurtig, stabil og brugervenlig – kontaktløse kortbetalinger og transaktioner under 350 kr. godkendes på få sekunder
  • Oplades via mikro USB-kabel (tager ca. 1-2 timer) Kompatibel med Zettle Dock 2
  • Otte timers batteritid (100 transaktioner)

Bestil en kortlæser

Tilslut Zettle Reader via Bluetooth

For at slutte en Zettle-kortlæser til din smartphone eller tablet, skal du åbne Zettle-appen og gå til Indstillinger > Kortlæsere.

Følg derefter instruktionerne på skærmen.

Læs mere:
Kompatible smartphones og tablets
Sådan modtager du betalinger
Fejlfinding Zettle Reader

Nyhed i Zettle Reader

En meget mere indbydende kortlæser
Zettle Reader og Zettle Reader 2 hilser nu på dine kunder som du selv gør med en ny, venlig velkomstbesked!

Når du tænder for din Zettle Reader eller Zettle Reader 2, bydes dine kunder nu velkommen med en velkomstbesked på kortlæserens display.

Når din kunde er klar til at betale, viser læseren beløbet og beder kunden om at indsætte eller holde kortet op.

Når betalingen er gennemført, kommer velkomstbeskeden op igen så du er klar til næste kunde.

Kompatible smartphones og tablets

Zettle Reader kan bruges med en lang række enheder med iOS og Android. Bemærk, at du først skal tilslutte din kortlæser og enhed via Bluetooth. Kontroller om din enhed er kompatibel her, samt om du har den seneste softwareversion til din smartphone/tablet.

Vigtig meddelelse om brug
Zettle stiller kortlæseren til rådighed for dig og din virksomhed, og du giver dit samtykke til at du ikke vil benytte den til forretning der indbefatter videresalg. Du må ikke bruge produktet til andre formål end at udføre betalingstransaktioner via din installerede version af Zettles mobilsoftware. Du må ikke ændre softwaren eller hardwaren i produktet på nogen måde, med undtagelse af det som er tilladt ifølge gældende lovgivning.

Håndtering og vedligeholdelse af din kortlæser

Kortlæseren skal opbevares køligt og tørt (optimalt ved 22 °C). Brug en blød, fugtig klud til at rengøre enhedens ydre. Der må ikke sprøjtes nogen form for væske direkte på enheden, og du skal undgå at udsætte dens åbninger for nogen form for fugt. Brug ikke opløsningsmidler. Sørg for, at ingen fremmedlegemer kommer ind i kortlæseren gennem dens åbninger, for eksempel kortåbningerne. Udsæt ikke din kortlæser for stød eller skødesløs behandling.

Brugervejledninger

Find din kortlæser nedenfor for at downloade vejledningen.

Zettle Reader 2:

Zettle Reader: