Sådan tilslutter du en kortlæser via Bluetooth

Gå til:
Tilslut iZettle Reader og Reader 2
Tilslut ældre kortlæsermodeller

Tilslut iZettle Reader og Reader 2

For at slutte din iZettle Reader til din smartphone eller tablet, skal du åbne iZettle-appen og gå til Indstillinger > Kortlæsere.

Følg derefter instruktionerne på skærmen.

Læs mere:
Kompatible smartphones og tablets
Sådan modtager du betalinger
Fejlfinding af kortlæser

Tilslut ældre kortlæsermodeller

For at slutte ældre kortlæsermodeller (såsom Pro Contactless eller Pro) til din smartphone eller tablet, skal du åbne iZettle-appen og gå til Indstillinger > Kortlæsere.

Følg derefter instruktionerne på skærmen.

Rart at vide
For at parre din enhed med kortlæseren, skal du finde nummeret bagpå kortlæseren. Det er de sidste 3 cifre i kortlæserens serienummer.

Læs mere:
Kompatible smartphones og tablets
Sådan modtager du betalinger
Fejlfinding af kortlæser