Accepted cards

Indhold i artiklen:
Accepterede kort med iZettle Reader & Kortlæser Pro Contactless
Accepterede kort med Kortlæser Lite
Kontrol af købers kort
Debet/Kredit

Accepterede kort med iZettle Reader & Kortlæser Pro Contactless

- MasterCard
- Visa
- American Express
- Maestro
- V pay
- Visa Electron
- JCB
- Diners Club
- China Union Pay
- Discover

iZettle Reader accepterer kontaktløse kortbetalinger samt NFC-telefoner, Apple Pay og Google Pay.

Magnetstribe og iZettle Reader 2
iZettle Reader 2 modtager ikke betalinger med magnetstribe. Denne funktionalitet blev fjernet af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket optimerer sikkerheden for virksomheder ved at nedsætte risikoen for svindel. Transaktioner med chip og PIN-kode er en meget mere sikker betalingsmetode.

Accepterede kort med Kortlæser Lite

- Visa

- MasterCard
- Maestro
- V Pay
- Visa Electron
- JCB
- Discover

Kontrol af købers kort

Som sælger er det vigtigt for både din egen og din kundes sikkerhed, at du kontrollerer:

• at kortindehaveren har skrevet under på bagsiden af kortet

• at kortindehaverens underskrift på enhedens skærm stemmer overens med underskriften bag på kortet

• at kortet ikke ser ud til at være blevet ændret/modificeret

• at kortet ikke er udløbet

• at kortet er udstedt af en af de kortudstedere, der er anført i de generelle vilkår og betingelser.

Hvis en af disse betingelser ikke er overholdt, er kortet ikke acceptabelt som betalingsmetode.

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning kan du tjekke kortindehaverens ID, for at sikre at det stemmer overens med navnet på kortet.

Debet/kredit

Hvis et sådan kort indsættes i kortlæseren, bliver du bedt om at vælge enten “debet” eller “kredi