Modtag kort og kontaktløse betalinger

Indhold i artiklen:

Sådan modtager du betaling med iZettle Reader

Sådan modtager du betaling med Card Reader Lite

Sådan modtager du betaling med Card Reader Pro og Pro Contactless

Kundens kontoudtog

Sådan modtager du betaling med iZettle Reader

1. Tilføj et produkt

- Læg et produkt i indkøbskurven eller indtast et beløb.

- Giv kortlæseren til kunden.

2. Tryk på “Betal”

- Tryk på "Betal" i appen.

- Vælg "Kort" som betalingsmetode*.

- Indsæt kortet, kør det igennem eller hold det op til kortlæseren.

Ved kontaktløse betalinger:

Hold kortet op til kortlæseren. Kortet skal holdes inden for 5 cm af læserens display.

3. Bekræft transaktionen

- Indtast PIN-kode eller skriv under (hvis relevant).

- Husk at tjekke displayet på læseren og din app for at bekræfte, at betalingen er godkendt.

4. Kvittering

- Indtast kundens e-mailadresse og/eller mobilnummer, så du kan sende en digital kvittering. Du kan også udskrive en kvittering hvis din enhed er tilsluttet en understøttet printer.

Sådan modtager du betaling med Kortlæser Lite

Slut den ene ende af tilslutningskablet til din smartphones/tablets audio jack, og den anden ende til din kortlæser. Åbn derefter appen. Kortlæseren er klar til brug, når opladningsindikatoren blinker grønt.

1. Tilføj et produkt

- Læg et produkt i indkøbskurven eller indtast et beløb.

- Giv kortlæseren til kunden.

2. Tryk på “Betal”

- Tryk på "Betal" i appen.

- Vælg "Kort" som betalingsmetode*.

- Sæt kortet i eller kør det igennem kortlæseren

3. Bekræft transaktionen

- Kunden indtaster sin PIN-kode på kortlæseren eller skriver under på skærmen på din smartphone/tablet

- Husk at tjekke din app for at bekræfte, at betalingen er godkendt.

4. Kvittering

- Indtast kundens e-mailadresse og/eller mobilnummer, så du kan sende en digital kvittering. Du kan også udskrive en kvittering hvis din enhed er tilsluttet en understøttet printer.

Sådan modtager du betalinger med din Kortlæser Pro & Kortlæser Pro Contactless

1. Tilføj et produkt

- Åbn appen på din enhed

- Læg et produkt i indkøbskurven eller indtast et beløb.

- Giv kortlæseren til kunden.

2. Tryk på “Betal”

- Tryk på "Betal" i appen.

- Vælg "Kort" som betalingsmetode*.

- Sæt kortet i eller kør det igennem kortlæseren

Ved kontaktløse betalinger:

Hold kortet op til kortlæseren. Kortet skal holdes inden for 5 cm af læserens display.

3. Bekræft transaktionen

- Kunden indtaster sin PIN-kode på kortlæseren eller skriver under på skærmen på din smartphone/tablet

4. Kvittering

- Indtast kundens e-mailadresse og/eller mobilnummer, så du kan sende en digital kvittering. Du kan også udskrive en kvittering hvis din enhed er tilsluttet en understøttet printer.

Mere information:

Du kan ikke bruge iZettle til fjerntransaktioner, såsom når du sælger via telefonen. Læs mere i vores Vilkår og betingelser, afsnit 16.

* Hvis du udelukkende modtager kortbetalinger med iZettle, kan du deaktivere kontantbetalinger under "Betalingsindstillinger" i appens menu:

- Tryk på https://lh5.googleusercontent.com/sv2BTahAR1tnZ2rMZXq7lt7MfDUiBtP7We0iGS_XAlQ4pvKhnk8i18JorVlY2sGexy98_4xXobsaLSkLB0m6-UcikW1BKv435_9yKRK6Aca4K44y_oy6l-MrhIUYnmHra_6Za3jq

- Gå til "Betalingsindstillinger"

- Deaktiver kontantbetalinger (ved at slukke for den grønne knap)

Kundens kontoudtog

Hvis du har en privat iZettle-konto, står der blot “iZettle” på kontoudtoget.
Hvis du har en virksomhedskonto, vises informationen på kontoudtoget som “iZ*[dit virksomhedsnavn]”.

Kort afvist

Sådan gør du, hvis et kort afvises:

Hvis betalingen afvises, kan salget ikke gennemføres. Vi anbefaler derfor at du lader køberen bruge en anden betalingsmetode, og beder dem om at kontakte deres bank for mere information.

*Muligheden for at registrere private iZettle-konti blev fjernet i marts 2017. Denne information gælder derfor kun for eksisterende brugere.