Kompatibelt hardware og tilbehør

Vi understøtter et udvalg af praktisk tilbehør, for eksempel docks, kvitteringsprintere, pengeskuffer og stregkodescannere, som du kan bruge, når du modtager betalinger med Zettle. Du kender din virksomhed bedst – miks og match produkterne for at opbygge dit eget unikke kassesystem.

Sådan er det hele forbundet

Zettle Reader 2 bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til din smartphone eller tablet, og Zettle Terminal går direkte på dit wi-fi-netværk – eller via 3G/4G med det forudinstallerede SIM-kort.

Mange typer kompatibelt tilbehør kan forbindes til dine Zettle-enheder på forskellige måder, blandt andet via wi-fi, Bluetooth, USB eller Apple Lightning. Hvis du vil føje trådløst tilbehør til din konfiguration, skal du huske, at de skal bruge det samme netværk som dine Zettle-enheder.

Mange smartphones, tablets og Zettle-terminaler kan tilsluttes en understøttet kvitteringsprinter, der bruger det samme netværk. Du kan også forbinde printeren til en kompatibel pengeskuffe.

Hver smartphone, tablet og Zettle Terminal kan forbindes til to printere på samme tid – et plus hvis du både bruger en kvitteringsprinter og en køkkenprinter.

Rart at vide:
Flere Bluetooth-forbindelser samtidig på samme smartphone eller tablet kan påvirke enhedens ydeevne, når du tager imod betalinger. Det betyder, at hvis du for eksempel bruger Bluetooth til at oprette forbindelse til en Reader, kvitteringsprinter og en Bluetooth-højttaler til musikstreaming, kan transaktionstiderne være længere, eller forbindelsen kan lettere ryge.

Zettle-dockingstationer

Vil du kunne oplade din Zettle-enheds batteri og have den stående på et køkkenbord eller ved kassen? Vi tilbyder dockingstationer, der oplader din Reader eller Zettle Terminal og giver en kundevenlig betalingsoplevelse.

Enhed

Kompatibel dock

Zettle Reader

Dock til V1 Reader

Zettle Reader 2

Dock til V2 Reader

Zettle Terminal

Printer & dock til Terminal

Besøg Zettles webshop for at få din kompatible dock

Zettle-tabletholder

Vores nye Zettle-tabletholder er udviklet til at give dig og dine kunder en fantastisk betalingsoplevelse. Den kan drejes og vippes til at passe til forskellige diske og højder – du kan endda sætte holderen fast på din disk og få en strømlinet, professionel løsning.

Zettle-tabletholder (2023)

Optimeret til

Apple* iPad 8. generation (2020)

Apple* iPad 9. generation (2021)

Apple* iPad Air 4. generation (2020)

Apple* iPad Air 5. generation (2022)

Kan jeg bruge en anden tablet end de angivne iPad-modeller?

Ja, hvis tabletten har stort set de samme mål som de iPad-modeller, tabletholderen er optimeret til.

Find flere oplysninger om opsætning af din tabletholder i vores supportartikel til at komme godt i gang

Du kan købe en tabletholder i Zettles webshop.

Kompatible kvitteringsprintere

Du kan vælge mellem kompatible stationære printere, som er perfekte til kassen i din butik, samt bærbare printere, du kan tage med dig på farten. Der er forskellige typer printere, for eksempel termiske printere – der er velegnede til hverdagsbrug – og blækprintere, som er gode til varme steder som f.eks. køkkener.

Bemærk, at nogle printere kun understøttes på iOS. Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du også udskrive kvitteringer på enhver printer, der understøtter AirPrint.* Læs mere om AirPrint her.

Type

Mærke og model

Tilslutningsmåder

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Pengeskuffe

Stationær

Epson TM-M30III

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

(Wi-Fi via Wireless LAN)

Stationær

Star mC-Print 3 MCP-31LB
(Zettle Plus-printer)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning-kabel

Stationær

Star mC-Print 2 MCP-21LB
(Zettle-standardprinter)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning-kabel

Stationær

Star TSP143III

Lightning-kabel

x

x

Stationær

Star TSP143iv

LAN

Stationær

Star TSP143iv

USB-C

x

x

Mobil

Epson TM-P20II

Bluetooth

x

x

Mobil

Star SM-L200

Bluetooth

x

x

Øvrige

Star mPop

Bluetooth

x

x

Sådan opretter du forbindelse mellem din printer og din smartphone eller tablet

1. Følg instruktionerne, der fulgte med din printer, for at forbinde den til din smartphone/tablet.
    Hvis du har en Zettle Terminal, skal du sørge for, at både den stationære printer og terminalen er forbundet til det samme netværk.
  2. Åbn Zettles POS-app. Gå til “Indstillinger” > “Tilbehør”, og vælg din printer. For at sikre at kvitteringsprinteren er tilsluttet, kan du udskrive en testkvittering under POS-appens printerindstillinger.

Udskrivning af kvitteringer med Zettle Terminal Printer & Dock

Til Zettle Terminal sælger vi en separat Printer & Dock, som du kan tilslutte enheden for at udskrive kvitteringer på farten.
Læs mere om udskrivning af kvitteringer med Zettle Terminal.

Køb din kvitteringsprinter i Zettles webshop

Kompatible pengeskuffer

Hvis du har en kompatibel kvitteringsprinter, kan du tilslutte en understøttet printerdrevet pengeskuffe, der åbner automatisk.

Mærke og model

Tilslutningsmåder
(via understøttet printer)

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Compact Cash Drawer
APG ECD330-BLK

RJ-11

Compact Cash Drawer
APG ECD330-WHT-P

RJ-11

Star mPOP

RJ-11

x

Besøg webshoppen, og vælg en kompatibel pengeskuffe

Kompatible stregkodescannere

En stregkode er en unik identifikator for et produkt. De kaldes også ofte for UPC- eller EAN-koder. Du kan tilslutte en stregkodescanner direkte til din smartphone eller tablet, eller du kan scanne koderne med din enheds indbyggede kamera sammen med Zettle-appen.

Scanning af stregkoder i din Zettle POS-app (efter du har tilføjet UPC/EAN-koden til dine produktoplysninger) betyder, at du hurtigt kan samle varer uden at skulle scrolle gennem hele dit produktbibliotek.

Mærke og model

Tilslutningsmåder

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Socket Mobile S700

Bluetooth

x

x

Zettle Terminal
med stregkodescanner

Indbygget

x

x

Enheder med
indbygget kamera

Indbygget

x

Køb din stregkodescanner i vores webshop

Brug din smartphone eller tablet som stregkodescanner

Med Zettle POS-appen kan du hurtigt klare betalinger og daglige opgaver ved at bruge kameraet i din smartphone eller tablet som stregkodescanner. Vores Zettle Terminal fås også i en alternativ version med indbygget stregkodescanner.

Læs mere om scanning af stregkoder med din enheds kamera eller få mere at vide om Zettle Terminals indbyggede stregkodescanner.

*Apple, iPhone og AirPrint er varemærker tilhørende Apple Inc. og er registreret i USA og andre lande og områder.