Tilbehør

Vi understøtter forskellige kvitteringsprintere, pengeskuffer og stregkodescannere, som du kan bruge når du modtager betalinger med iZettle.

iZettle Dock 2

Elegant og praktisk holder, der oplader dit batteri samtidig med at din iZettle Reader 2 sidder sikkert fast på disken.

iZettle Dock 2 er ikke kompatibel med den oprindelige iZettle Reader.

Kvitteringsprintere

Vi har stationære printere, som er perfekte til din butik, og bærbare printere, som du kan tage med dig rundt på farten. Printerne skal enten tilsluttes via kabel til din router og derefter trådløst til din smartphone eller tablet, eller via Bluetooth til din smartphone eller tablet. Bemærk, at nogle printere kun fungerer med iOS-enheder.

Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du også udskrive kvitteringer på printere der understøtter AirPrint. Læs mere om AirPrint her.

Understøttede stationære printere

• Star TSP100III/TSP143III (Bluetooth/LAN/Cable)

• Star TSP650II/TSP654II (Bluetooth/LAN)

• Star TSP700II (LAN)

• Star TSP800II (Bluetooth)

Understøttede bærbare printere
  • Star SM-L200 (Bluetooth)
Andet
  • Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter og pengeskuffe. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.
Sådan opretter du forbindelse mellem din printer og din smartphone eller tablet
  1. Følg instruktionerne der fulgte med din printer for at slutte den til din smartphone/tablet.
  2. Åbn iZettle Go-appen. Gå til “Indstillinger” > “Tilbehør”, og vælg din printer. For at sikre at kvitteringsprinteren er tilsluttet din smartphone/tablet, kan du udskrive en testkvittering under printerindstillingerne i iZettle Go-appen.

Pengeskuffer

Du kan tilslutte en pengeskuffe til din printer, hvis du har en af følgende printere:
  • Star TSP100LAN/TSP143LAN
  • Star TSP654IIBi
  • Star TSP654IIE
Understøttede pengeskuffer
Vi understøtter pengeskuffer med standardstikket 24 V og RJ-11.
  • Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario
Andet
  • Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter og pengeskuffe. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Stregkodescannere

Hvis dine produkter har stregkoder, kan du tilføje koderne (ved at scanne dem) i dit produktbibliotek, og derefter scanne dem for at tilføje dem til indkøbskurven. Kun tilgængelig på iOS.
Understøttet stregkodescanner
  • Socket mobile 7Ci (kun iOS): bærbar og tilsluttes via Bluetooth.
Andet
  • Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter og pengeskuffe. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.
Sådan slutter du din stregkodescanner til din smartphone eller tablet
  1. Tænd for din Socket mobile 7Ci.
  2. Sæt den i iOS-mode ved at scanne stregkoden i den manual der fulgte med din stregkodescanner, eller ved at scanne stregkoden nedenfor:
  3. https://lh3.googleusercontent.com/6m5yyW8uOfEqd7dZPh-TQrMSS8gWOfag8Wo6-ipc-_02KCJwUc6xHLke0peaLyr4iPVAdxr7Axe1vio9i-LjL_8JY1DIpHVmLnGcY93RVin3BBLWbzYN_w4KFuVG9e3Mp380kc2N
  4. Tilslut scanneren via Bluetooth til din smartphone eller tablet.
    Åbn iZettle Go-appen. Der vises et billede når scanneren er tilsluttet.

Hvad er iZettles stregkodescanner?

Din iZettle-app er forsynet med en indbygget stregkodescanner. Det eneste du skal bruge er kameraet på din smartphone eller tablet.