Tilbehør

Vi understøtter forskellige kvitteringsprintere, pengeskuffer og stregkodescannere, som du kan bruge når du modtager betalinger med iZettle.

iZettle Reader dock

Elegant og praktisk holder der fastgør iZettle Reader til din disk, og samtidig oplader batteriet.

Get your dock here

Kvitteringsprintere

Vi har stationære printere, som er perfekte til din butik, og bærbare printere, som du kan tage med dig rundt på farten. Printerne skal enten tilsluttes via kabel til din router og derefter trådløst til din smartphone eller tablet, eller via Bluetooth til din smartphone eller tablet. Bemærk, at nogle printere kun fungerer med iOS-enheder.

Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du også udskrive kvitteringer på printere der understøtter AirPrint. Læs mere om AirPrint her.

Understøttede stationære printere

• Star TSP100LAN/TSP143LAN (LAN)

• Star TSP143IIIU

• Star TSP654II/TSP650 (LAN eller Bluetooth)

• Star TSP700II - kun iOS

• Star TSP800II - kun iOS

• Epson TM-T88V (LAN) - kun iOS

• Epson TM-T20II (LAN) - kun iOS

Understøttede bærbare printere

• Star SM-S220i (Bluetooth)

• Star SM-T300i (Bluetooth)

• Star SM-T400i (Bluetooth)

• Star SM-L200 (Bluetooth)

Andet

• Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter, pengeskuffe og stregkodescanner i én. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Sådan opretter du forbindelse mellem din printer og din smartphone eller tablet

1. Følg instruktionerne der fulgte med din printer for at slutte den til din smartphone/tablet.

2. Åbn iZettle-appen. Gå til “Indstillinger” > “Tilbehør”, og vælg din printer. For at sikre at kvitteringsprinteren er tilsluttet din smartphone/tablet, kan du udskrive en testkvittering under printerindstillingerne i appen.

Pengeskuffer

Du kan tilslutte en pengeskuffe til din printer, hvis du har en af følgende printere:

• Star TSP100LAN/TSP143LAN

• Star TSP654IIBi

• Star TSP654IIE

Understøttede pengeskuffer

Vi understøtter pengeskuffer med standardstikket 24 V og RJ-11.

• Star CB-2002

• Star CB-92II

• APG Vasario

Andet

• DK AirCash: Tilslut en pengeskuffe trådløst til din app uden behov for kvitteringsprinter.

• Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter, pengeskuffe og stregkodescanner i én. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Stregkodescannere

Hvis dine produkter har stregkoder, kan du tilføje koderne (ved at scanne dem) i dit produktbibliotek, og derefter scanne dem for at tilføje dem til indkøbskurven. Kun tilgængelig på iOS.

Understøttet stregkodescanner

• Socket mobile 7Ci (kun iOS): bærbar og tilsluttes via Bluetooth.

Andet

• Star mPop (kun iOS): En stationær kvitteringsprinter, pengeskuffe og stregkodescanner i én. Tilsluttes din smartphone eller tablet via Bluetooth.

Sådan slutter du din stregkodescanner til din smartphone eller tablet

1. Tænd for din Socket mobile 7Ci.

2. Sæt den i iOS-mode ved at scanne stregkoden i den manual der fulgte med din stregkodescanner, eller ved at scanne stregkoden nedenfor:

3. https://lh3.googleusercontent.com/6m5yyW8uOfEqd7dZPh-TQrMSS8gWOfag8Wo6-ipc-_02KCJwUc6xHLke0peaLyr4iPVAdxr7Axe1vio9i-LjL_8JY1DIpHVmLnGcY93RVin3BBLWbzYN_w4KFuVG9e3Mp380kc2N

4. Tilslut scanneren via Bluetooth til din smartphone eller tablet.

5. Åbn appen. Der vises et billede når scanneren er tilsluttet.