Mit personale

Med en konto hos Zettle kan du tilføje personale, der kan modtage betalinger på vegne af din virksomhed.

Personale kan:

• Modtage betalinger på vegne af virksomheden
  • Logge på Zettle Go-appen med egne adgangsoplysninger

Personale kan ikke:

• Redigere virksomhedens oplysninger eller bankkonto
  • Tilføje, ændre eller slette produkter fra produktbiblioteket
  • Logge på my.zettle.com
  • Invitere andre ansatte

For kontoejere

Sådan inviterer du personale

1. Log på din konto på my.zettle.com, klik på “Konto og Indstillinger”, og derefter "Indstillinger for personalekonti".
  2. Indtast fornavn, efternavn og e-mailadresse for dit personalemedlem, og klik på “Send invitation”. Bemærk, at e-mailadressen ikke allerede kan være registreret hos Zettle

Den ansattes for- og efternavn vises på kvitteringen.

Redigering/deaktivering af personalekonti
Log på din konto på my.zettle.com, gå til “Konto og Indstillinger”, derefter "Indstillinger for personalekonti" og klik på “Rediger” ved siden af den personalekonto, du vil redigere.

For at redigere: Indtast et nyt navn til personalekontoen, og klik på “Gem”.
For at deaktivere: Klik på “Deaktiver” for at deaktivere personalekontoen.

Oversigt over alle transaktioner
Du kan downloade en detaljeret oversigt over dine transaktioner, når du logger på din konto på my.zettle.com. Her kan du se, hvilket personalemedlem der har udført en bestemt transaktion.

For personale

Hvis du vil oprette en personalekonto, skal kontoejeren invitere dig. Den e-mailadresse, der bruges til din personalekonto, kan ikke allerede være registreret hos Zettle.

Sådan opretter du en personalekonto

1. Klik på linket i den e-mailinvitation, som kontoejeren har sendt til dig.
  2. Vælg en adgangskode til din personalekonto.
  3. Log på Zettle Go-appen med dine adgangsoplysninger og gå i gang med at modtage betalinger på vegne af virksomheden.