iZettle på flere enheder

Du kan bruge iZettle på flere enheder ved blot at downloade iZettle Go-appen på alle de enheder du vil benytte, og logge på med samme adgangsoplysninger.

Bestil en ekstra kortlæser
Hvis du har en virksomhedskonto kan du modtage betalinger på flere enheder på samme tid, men hvis du har en privat konto* kan du kun modtage betalinger på én enhed ad gangen.

*Muligheden for at registrere private iZettle-konti blev fjernet i marts 2017. Denne information gælder derfor kun for eksisterende brugere.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.