Priser

iZettle Go
iZettle Go PLUS

iZettle Pro
iZettle Reader
Tilbehør

Priser

iZettle tilbyder en række værktøjer, der kan hjælpe dig med at opbygge, drive og udvikle din virksomhed. Vi tilbyder Go- og Go PLUS-pakker til alle typer af virksomheder. Derudover har vi  Pro-pakken, hvis du driver en restaurant, bar eller cafe og har behov for avancerede funktioner og rapportering. Både vores Go-og Go PLUS-pakke har et fast transaktionsgebyr på 1,95 %.

iZettle Reader er et uundværligt værktøj for mange. Den sørger for at alle transaktioner registreres i dine Go- og Pro-apps, så du kan holde styr på dit salg.

iZettle Go 0 kr./måned

Du får alle de grundlæggende funktioner, du skal bruge for at komme i gang med at sælge. Løsningen inkluderer Go-appen, der forvandler din smartphone eller tablet til et kassesystem, hvor du kan modtage betaling med kontanter og kort. Du får et produktbibliotek, daglige indbetalinger, SMS-kvitteringer, meddelelser om få varer på lager og meget mere.

Det er gratis at bruge appen. Der opkræves et fast transaktionsgebyr på 1,95 % for kortbetalinger, uanset hvilket kort du modtager med din iZettle Reader.

Supportåbningstider med Go:
Mandag til fredag fra 9:00 til 17:00

Opdag Go

iZettle Go PLUS 249 kr./måned + moms

Få alle funktionerne fra Go, plus muligheden for at sælge online med iZettle E-commerce. Dette gør det muligt at sælge i fysisk butik og webshop fra ét og samme sted. Du kan opbygge en ny webshop, føje den til din eksisterende blog eller website eller sælge på sociale medier. Du får derudover udvidede supporttimer om aftenen og i weekenden, samt livstidsgaranti på din iZettle Reader.

Hvis du modtager kortbetalinger på din iZettle Reader, betaler du et fast transaktionsgebyret på 1,95 %. Hvis du modtager kortbetalinger gennem din webshop med E-commerce, betaler du et fast transaktionsgebyr på 2,5 %.

Udvidede tider for prioriteret support:
Mandag til fredag fra 8:00 til 20:00
Lørdag og søndag fra 9:00 til 18:00.

Nummeret til prioriteret support kan du se, når du logger på din iZettle Go PLUS-konto på my.izettle.com.

Opdag Go PLUS

Kunder, der oprettede en konto inden 6. september 2017

Hvad betaler jeg i dag?
Du har enten en pakke hvor du betaler et fast gebyr på 1,95 % pr. transaktion, eller en variabel prispakke, hvilket betyder at dit transaktionsgebyr hver måned starter på 2,75 % og falder alt efter hvor meget du sælger. Du kan læse mere om dine gebyrer ved at gå til my.izettle.com

Hvorfor bør jeg skifte til Go eller Go PLUS?
Både vores Go- og Go PLUS-pakke har nu et fast transaktionsgebyr på 1,95 %
Hvis du gerne vil bruge vores e-handelsplatform til at skabe din egen webshop, føje en onlinebutik til dit eksisterende website eller din blog, sælge på sociale medier og derudover få livstidsgaranti på din iZettle-kortlæser – så skal du opgradere til Go PLUS.

Kan jeg ændre prispakke senere??
Hos iZettle er der ingen binding, så du kan til hver en tid skifte mellem Go og Go PLUS og gøre det lige så mange gange, du har lyst til. Du skal blot vælge den nye pakke her. Hvis du går fra Go til Go PLUS, er du med det samme dækket ind. Hvis du skifter fra Go PLUS til Go, træder ændringen i kraft sidst i den måned, du allerede har betalt for.

Du vil ikke kunne gå tilbage til den variable prispakke du aktuelt er på.

Kan jeg til hver en tid lukke min konto?
Ja. Alle vores prispakker går fra måned til måned. Hvis du opsiger Go PLUS, kan du stadig nyde godt af dine ekstra fordele indtil slutningen af den måned du har betalt for.

iZettle Protil restaurant, bar og café 499 kr./måned per iPad + moms

Dette kassesystem er designet til at imødekomme behovene i restauranter, barer og caféer, så du kan tilbyde endnu bedre service og forbedre driften.

Systemet inkluderer avancerede funktioner såsom åben regning, delte regninger, bordstyring, personalestyring, lagerstyring og meget mere, samt ubegrænset support via telefon/e-mail og avancerede rapporteringsværktøjer.

Opdag Pro

iZettle Reader 299 kr. + moms*

Modtag kort, mobilbetalinger og kontaktløse betalinger på få sekunder med iZettle Reader. Den er hurtig at sætte op, nem at bruge og forbindes med din enhed via Bluetooth.

Når du er på Go- og Go PLUS-pakkerne, bliver du opkrævet et fast transaktionsgebyr på 1,95 %, uanset hvilket kort du modtager.

Når du opretter en konto til Protil restaurant, bar og café, betaler du kun 1,25 % i transaktionsgebyr, uanset hvilket kort du modtager.

*Nye brugere kan købe deres første iZettle Reader for 299 kr. + moms. Hvis du vil købe mere end en, er prisen 599 kr. + moms.

Opdag kortlæseren

Tilbehør

Vi tilbyder et udvalg af hardware, der passer til dine specifikke behov. Fra en kortlæser og iPad-docks til kvitteringsprintere og pengeskuffer – vores produkter er mere prisvenlige end traditionelt udstyr, og pynter flot på disken.

Se vores udvalg af tilbehør