Blev betalingen godkendt?

Du kan få generel information om at modtage betalinger med Zettle ved at klikke her

Hvis du ikke er sikker på om en betaling er gået igennem, kan du se nærmere på disse forslag:

• Så du “Tak”-meddelelsen i appen? Så er betalingen gennemført.

• Du kan også se din betalingshistorik direkte i Zettle Go-appen. Hvis betalingen er godkendt, vises den med sort tekst.

• Hvis den er afvist eller afbrudt, vises den med rød tekst.

• Du kan også bede kunden om at tjekke sin indbakke. Hvis betalingen er gået igennem, og der er sendt en kvittering, bør der ligge en e-mail fra dig med information om betalingen.

Hvis du stadig er usikker, kan du kontakte os. Du skal blot sende os en e-mail med transaktionens referencenummer, så kontakter vi dig så snart vi har set nærmere på sagen.

Husk, at hvis du annullerer en transaktion, eller hvis den afbrydes, vil pengene stadig være reserveret på kundens konto i nogle få dage. Læs mere her.