Beløb, der er reserveret på kundens bankkonto

Hvis en transaktion annulleres eller afbrydes, kan pengene stadig være reserveret på kundens konto i nogle få dage.

En reservation betyder ikke at pengene hæves på kontoen. De blev reserverede af banken på købstidspunktet for at sikre, at der var tilstrækkeligt med midler til at gennemføre betalingen.

Reservationen ophæves efter nogle få hverdage, og pengene vil herefter kunne ses på kontoen igen

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.