Fejlfinding af tidligere kortlæsere

iZettle Reader
Kortlæser Pro Contactless
Kortlæser Pro
Kortlæser Lite
Fabriksnulstilling af din iZettle Reader

iZettle Reader

https://lh3.googleusercontent.com/oCxq-XFFrzRIX4pK4bJ_cAQro9NSYCXxJtfCjO2DEq9LDkmfOvQghBdUollcvlYd9BGDcORigwKTgFUcWx6PvYqztjtqXIwCTLBdRTgGoFZh_DAlDQ00VE1KSykUEWftjUezMJhK

Klik her for fejlfinding af den nuværende iZettle Reader.

Kortlæser Pro Contactless

https://lh6.googleusercontent.com/jkC4L0ww8I-IH040p7FDIIdF7n58fNmHktaSGqHmpus4EHlodQrTkyHBCSS-q7baRzq2OIGcga1KMMUqtatu323KnfnbBcBrl4BIL3T8m16eDNy-GBvRYBtJPb7ePhzyAqoaoODd

Kortlæseren starter ikke
Sæt opladerkablet i kortlæseren og oplad den. Opladningsindikatoren skal lyse rødt for at indikere at batteriet oplades. Kortlæseren kan fortsat bruges mens den oplader.

Opladningsindikatoren blinker rødt
Prøv at bruge et andet opladerkabel. Hvis den stadig blinker når kablet er tilsluttet, bedes du kontakte vores supportteam.

Min iZettle-app er åben, men kortlæseren viser ikke ”Indsæt kortet” eller ”Indsæt/hold kortet op”

• Gå til Bluetooth-indstillingerne på din smartphone/tablet for at kontrollere, at kortlæseren står som tilsluttet. Hvis ikke, skal du trykke for at tilslutte den. Derefter åbner du appen og venter i op til 15 sekunder, indtil enhederne er forbundet.

• Genskab forbindelse til kortlæseren. Gå til Bluetooth-indstillingerne på din smartphone/tablet, tryk på ”iZettle ###”, og fjern kortlæseren fra listen over gemte enheder. Nu kan du parre (link til parring) enhederne igen.

Kortlæseren mister forbindelsen til min smartphone/tablet
Kontroller, at din kortlæser er opdateret med den seneste software. Du kan se efter opdateringer under “Indstillinger” i appen. Hvis der er en opdatering, bedes du installere den.

Kortlæserens skærm er frossen
Genstart kortlæseren.

Meddelelsen "System tampered" vises på skærmen
Kortlæseren skal håndteres med omhu. Hvis den udsættes for stød, ekstreme temperatursvingninger, forsøg på manipulation eller lignende, vises meddelelsen "System tampered". Hvis kortlæseren viser denne meddelelse, kan den ikke længere bruges. Hvis din garanti stadig gælder, skal du kontakte vores supportteam.

Kortlæser Pro

https://lh3.googleusercontent.com/eDfXq5et0DgmWY9CP7dEdO_Uy1XHnqGRwJ_Yk-xI0Owxiv5CeBynEu4dEs8UE0CZMbULjxR4eaM2GelLjrygerCcaGwpvDfl345xFnxI9Y3eq_x-vd0T-2HDnLmLUpBSYzSKMheN

Start med at kontrollere at batteriet er opladt. Det gør du ved at sætte mikro USB-kablet i kortlæseren og oplade den. Batterisymbolet på displayet viser, når batteriet er fuldt opladt. Kortlæseren kan fortsat bruges mens den oplader.

Kortlæser Pro oplader ikke
Dette kan forekomme når kortlæseren har meget lidt batteri tilbage, selvom den er sat i en stikkontakt. Hvis det sker skal du gøre følgende:

• Sæt opladerkablet i kortlæseren og i stikkontakten.
  • Sluk for kortlæseren ved at trykke på den lille, sorte knap på venstre siden af kortlæseren, og hold den inde i nogle få sekunder.

​Opladningsindikatoren skal lyse rødt for at indikere at batteriet oplades.
Bemærk: Hvis opladningsindikatoren blinker rødt, bedes du kontakte vores supportteam.

• Prøv at genstarte din smartphone eller tablet. Prøv også at genstarte appen.
  • Kontroller også, at du har den seneste version af appen downloadet til enheden.
  • Du kan også prøve at genoprette forbindelse mellem din kortlæser og din enhed. Du skal blot gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed, og fjerne kortlæseren fra listen over gemte enheder. Når kortlæseren er fjernet, kan du parre den igen ved at følge disse instruktioner.
  • Kortlæseren skal håndteres med omhu. Hvis den udsættes for stød, ekstreme temperatursvingninger, forsøg på manipulation eller lignende, vises meddelelsen "System tampered". Hvis kortlæseren viser denne meddelelse, kan den ikke længere bruges. Hvis din garanti stadig gælder, skal du kontakte vores supportteam.

Kortlæser Lite

https://lh5.googleusercontent.com/HF6NqR4evsGi9RBhX-z6xF5_UiByoSk77yHEOhq2A-s3h0H7_BQvJbvYlGevjGoDHlAdCkYITwitOP2CiR_LNAX3RINUrEJm_YrXfHkTqH32e76d3GVTqzDvj9hMfkpua4elNzni

• Sørg for, at du har den seneste version af appen installeret. Du skal bruge version iOS 9 eller senere, eller Android 4.3 eller senere.

• Sørg for, at audiokablet er sat korrekt i både din smartphone/tablet og kortlæser.

• Træk audiokablet ud af din smartphone/tablet, og sæt det i igen.

• Kontroller, at audiokablet ikke er defekt.

• ​Hvis kortlæseren blinker rødt hurtigt tre gange, skal du kontakte vores supportteam.

• Hvis ingen af ovennævnte hjælper, bedes du kontakte os.

Fabriksnulstilling af din Kortlæser Pro eller Pro Contactless

Der bør kun udføres en fabriksnulstilling hvis din kortlæser ikke reagerer selvom den er helt opladt.
Før du nulstiller din kortlæser, skal du være sikker på at du allerede har prøvet følgende:

• Kontrolleret, at din kortlæser er opdateret med den seneste software. Læs mere.

• Slukket og tændt for kortlæseren.

Hvis du stadig har problemer med din Kortlæser Pro eller Pro Contactless, skal du udføre en fabriksnulstilling. Bemærk, at du efter en fabriksnulstilling skal opdatere softwaren på din kortlæser.

• Du skal først sikre, at din kortlæser er fuldt opladt.

• Tryk på knappen i det lille hul ved siden af tænd/sluk-knappen ved hjælp af en nål, papirklips eller lignende. Du får nu vist tre muligheder:

1. Tænd maskinen som sædvanligt

2. Nulstil systemet

3. Fabriksnulstil

• Vælg nr. 3, og tryk på "Ja". (selvom du ikke kan se alle muligheder, kan du stadig trykke på nummer 3 på din kortlæser for at fabriksnulstille.) Herefter nulstilles kortlæseren helt.

• Forbind/par din kortlæser med din smartphone eller tablet igen.

• Når din kortlæser er parret med din smartphone eller tablet, skal du opdatere softwaren på din kortlæser.