Sådan køber og returnerer du hardware fra Zettle

Returnering af kortlæser og hardware

Du kan returnere al hardware, du køber fra Zettles tilbehørsbutik, på nær Apple-produkter. Uanset om du vil returnere din kortlæser, printer eller iPad-holder, er der nogle ting du skal tænke på når du returnerer.

Du har ret til at fortryde købet af din hardware
Du har ret til at fortryde købet af din kortlæser, uden begrundelse, inden for 30 dage fra den dag du modtager den.

Fortrydelsesformular

Den nemmeste måde at annullere købet af din hardware er ved at bruge følgende fortrydelsesformular. Husk at vedlægge den udfyldte formular i pakken med din hardware.

Bemærk, at:

• Det er dig der skal betale omkostningerne til returforsendelsen.
  • Du har ansvaret for produktet/produkterne, indtil de modtages hos Zettle. Vi anbefaler derfor forsendelsesmetoder, der kan spores
  • Hardwaren skal returneres i sin oprindelige emballage sammen med eventuelt tilbehør. Husk, at returnerede produkter skal være ubrugte og at al emballage skal være original og intakt

Apple-produkter
Bemærk, at du ikke kar mulighed for at returnere og få refunderet et Apple-produkt, du har købt fra os.

Vigtigt: Hvis du har købt et produkt fra andre end os, gælder returneringspolitikken for den pågældende forhandler, og du skal returnere det til denne forhandler.

Refundering

Hvis du har valgt at annullere købet af din hardware, refunderer vi det beløb, du har betalt for produkterne. Refunderingen sker, når vi har modtaget de returnerede varer, hvorefter det betalte beløb udbetales til den konto, der er tilknyttet din Zettle-konto, inden for 30 dage. Bemærk, at vi ikke betaler for returforsendelsen.

Søger du efter hjælp til fejlfinding af din kortlæser?
Læs mere her.

Zettle tilbehørsbutik

Du kan købe tilbehør, der passer perfekt til Zettles kassesystem, direkte fra os. Vi tilbyder printere, pengeskuffer, stregkodescannere, holdere til kortlæsere og iPads og meget mere.

Køb hardware til din virksomhed

Kan jeg returnere en vare?
Ja, du kan returnere en vare inden for 30 dage efter modtagelse. Læs mere ovenfor.

Hvad sker der hvis mine produkter er beskadigede, ikke virker eller hvis jeg har modtaget de forkerte produkter?
Kontakt os her, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Garanti
Mere information om garanti kan findes her.

Hvem kan jeg spørge, hvis jeg har spørgsmål om mit produkt?
Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have om produkterne i butikken. Kontakt os her.

Epson
Epson-printere leveres med fire års garanti. Du kan få hjælp fra deres support her.

Star Micronics
Der er fire års garanti på alle Star Micronics-printere og et års garanti på alle deres andre produkter som f.eks. pengeskuffen. Få hjælp her.

Socket Mobile
Socket Mobile er en lille og brugervenlig stregkodescanner med Bluetooth. Den leveres med et års garanti. Få hjælp her.