Bekræft din identitet

Da vi er et e-pengeinstitut, har vi altid brug for at vide hvem vores kunder er. Det betyder at vi nogle gange bliver nødt til at bede om yderligere oplysninger, når du har oprettet din iZettle-konto. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din identitet, skal dette gøres inden du kan begynde at modtage betalinger.
De oplysninger vi modtager bliver naturligvis behandlet i overensstemmelse med vores ekstremt høje sikkerhedsstandarder, samt de globale PCI DSS-sikkerhedskrav.
Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab, skal vi muligvis bruge følgende yderligere oplysninger fra dig:

• En kopi af dit kørekort eller dit pas.

• En kopi af en forbrugsregning. Den skal være i dit navn og må højst være tre måneder gammel.

Du kan sende dokumenterne til os ved at logge på my.izettle.com og uploade dem der, eller ved at logge på iZettle Go-appen på din smartphone eller tablet og følge instruktionerne på skærmen.

Bekræftelse
Når du har sendt dokumenterne til os, gennemgår vi dem og vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis oplysningerne stemmer overens med de informationer du har registreret dig med, bekræfter vi din identitet. Herefter vil du kunne gå i gang med at modtage kortbetalinger.

Ingen bekræftelse
Hvis de dokumenter du har uploadet ikke viser de korrekte oplysninger, eller hvis oplysningerne ikke stemmer overens med din registrering, bliver du bedt om at gentage proceduren.