Bekræft din identitet

Verificering – sådan bekræfter du din identitet

Da vi er et e-pengeinstitut, har vi altid brug for at vide, hvem vi samarbejder med. Før du kan benytte vores tjeneste, beder vi dig derfor muligvis om dokumentation , der kan bekræfte din identitet og din bopælsadresse. Vi beder dig muligvis også om at sende os et autorisationsbrev for at sikre, at du har ret til at repræsentere virksomheden.

Hvis du bliver bedt om at blive verificeret, skal du sende os disse oplysninger, før du kan begynde at modtage betalinger.

Vi bruger kun de dokumenter og oplysninger, du forsyner os med, til at verificere din konto, og vi deler dem ikke med andre. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger, som du kan læse her.

Sådan verificerer du din identitet

For at kunne bruge vores tjenester beder vi dig muligvis om at sende os dokumentation, der bekræfter din identitet og din bopælsadresse.

Vi beder dig muligvis også om at sende os et autorisationsbrev for at sikre, at du har ret til at repræsentere virksomheden. Vi bruger kun de dokumenter og oplysninger, du forsyner os med, til at verificere din konto, og vi deler dem ikke med andre.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger, som du kan læse her.

Sådan kommer du i gang

Vi tilbyder en sikker måde at dele dine dokumenter med os gennem Zettle iOS- og Android-appen og my.zettle.com. Vi anbefaler, at du bruger appen, fordi det pt. er nemmere. Du finder afsnittet om at blive verificeret på fanen "Kom godt i gang" i menuen. Her skal du blot følge instruktionerne og uploade de dokumenter, du bliver bedt om.

Hvilke typer af dokumenter beder vi om?

Bevis for identitet

Vi skal kunne se dit navn og dit personnummer tydeligt på et officielt ID-dokument.

Vi accepterer følgende typer af identifikation:

• Pas
  • Kørekort
  • Nationalt ID-kort (i nogle lande beder vi muligvis om både forside og bagside)

Bevis for autorisering

Vi har brug for at sikre, at du har ret til at repræsentere virksomheden. Vi skal kende dit navn og din stilling i virksomheden samt kende navn og stilling på en anden person, der juridisk er godkendt til at repræsentere virksomheden (såsom direktør eller retmæssig ejer). Vi genererer et dokument (godkendelseserklæring) til dig, så du ikke selv skal udskrive eller scanne noget.

Du kan dele erklæringen med godkenderen via:

• E-mail
  • Telefonnummer

Godkenderen vil derefter skulle uploade et billede af sit ID/pas og underskrive den på forhånd udfyldte erklæring. Det kræver kun en internetforbindelse, og det hele behandles af Scrive, vores anvendte løsning til elektronisk underskrift.

Upload dokument

I særlige tilfælde skal du muligvis uploade et meget specifikt dokument baseret på din situation/placering/virksomhed, og det kan f.eks. være visa eller opholdstilladelse. Du skal blot følge de instruktioner, du har modtaget i e-mailen, og uploade dokumenterne sikkert herfra. Du kan uploade op til 10 dokumenter.

Virksomhedsbevis

Vi har brug for at se en officiel virksomhedserklæring for den anførte virksomhed. Sørg for at medtage alle sider i dit dokument.

Vi kan verificere følgende dokumenttype:

• Non-profits: Referat af ordinær generalforsamling (maks. 1 år gammelt)
  • For alle andre virksomhedstyper: CVR-udskrift i PDF-format (maks. 3 måneder gammelt) Udskriften kan downloades fra VIRK

Virksomhedens ejerskabsstruktur

Vi har brug for at sikre, at vi har noteret alle retmæssige ejere eller direktører, der er tilknyttet virksomheden.

Vi skal bruge dokumenter i form af identifikation (ID'er, pas eller kørekort) på alle retmæssige ejere eller direktører i virksomheden.

Visa/opholdstilladelse

I nogle tilfælde bliver vi muligvis nødt til at anmode om visa eller opholdstilladelse for at sikre, at du har ret til at drive virksomhed i det specifikke land. Hvis du f.eks. er født i Brasilien, men er flyttet til England for at arbejde, har startet en virksomhed og derefter ansøgt om konto hos Zettle. I dette tilfælde er vi muligvis ikke sikre på, hvor længe du har tilladelse til at blive i England, så derfor beder vi om flere dokumenter.

Det dokument vi skal bruge er visa eller opholdstilladelse

Kontakt support

I nogle tilfælde skal din ansøgning håndteres manuelt. Hvis du ser "Kontakt support", skal du kontakte vores lokale supportteam.

Hvad sker der, når du har uploadet dine dokumenter?

Når du har sendt os dine dokumenter, gennemgår vi dem og vender tilbage til dig, så snart vi kan.

Hvis de dokumenter, du har sendt os, stemmer overens med de oplysninger, du har registreret hos os, bekræfter vi din identitet, hvorefter du med det samme kan gå i gang med at modtage kortbetalinger.

Hvis de dokumenter, du har uploadet, ikke viser de korrekte oplysninger, eller hvis oplysningerne ikke stemmer overens med din registrering, bliver du bedt om at uploade nye dokumenter.