Bogføring

Du finder et godt grundlag for din bogføring under både “Rapporter” og “Kvitteringer ” på my.izettle.com.

Rapporter

Gå til “Salg” > “Rapporter” for at eksportere en rapport i Excel- eller PDF-format. Den indeholder information om:

• Samlet salgsmængde

• Hvor mange betalinger du har modtaget

• Hvor mange kortbetalinger eller kontantbetalinger du har modtaget

Vælg den dag eller måned du gerne vil se information om, og klik derefter på “Eksporter” for at downloade en rapport i Excel- eller PDF-format.

Betalinger

Gå til “Salg” > “Kvitteringer” for at eksportere en liste i Excel-format med information om dine transaktioner. Den indeholder information om:

• Dato og tid for transaktionen

• Kvitteringsnummer

• Samlet beløb modtaget, samt gebyret og nettobeløbet

• Om det var en kort- eller kontantbetaling

• Korttype og kortets sidste fire cifre

• Den medarbejder der modtog betalingen

• Enheden der blev brugt til at modtage betalingen

• Beskrivelse at betalingen

Du skal blot vælge det interval du gerne vil vide mere om, og klikke på “Eksporter til Excel”, hvorefter du får en komplet rapport over dine transaktioner i den pågældende periode. Filen danner nu et godt grundlag for din bogføring og senere regnskab.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.