Bogføring

Du finder et godt grundlag for din bogføring under både “Rapporter” og “Kvitteringer ” på my.izettle.com.

Rapporter

Gå til “Salg” > “Rapporter” for at eksportere en rapport i Excel- eller PDF-format. Den indeholder information om:

• Samlet salgsmængde

• Hvor mange betalinger du har modtaget

• Hvor mange kortbetalinger eller kontantbetalinger du har modtaget

Vælg den dag eller måned du gerne vil se information om, og klik derefter på “Eksporter” for at downloade en rapport i Excel- eller PDF-format.

Betalinger

Gå til “Salg” > “Kvitteringer” for at eksportere en liste i Excel-format med information om dine transaktioner. Den indeholder information om:

• Dato og tid for transaktionen

• Kvitteringsnummer

• Samlet beløb modtaget, samt gebyret og nettobeløbet

• Om det var en kort- eller kontantbetaling

• Korttype og kortets sidste fire cifre

• Den medarbejder der modtog betalingen

• Enheden der blev brugt til at modtage betalingen

• Beskrivelse at betalingen

Du skal blot vælge det interval du gerne vil vide mere om, og klikke på “Eksporter til Excel”, hvorefter du får en komplet rapport over dine transaktioner i den pågældende periode. Filen danner nu et godt grundlag for din bogføring og senere regnskab.