Bogføring med Zettle

Denne artikel indeholder:

• Sådan bruger du rapporter til nemmere bogføring i Zettle
  • Sådan eksporterer du personlige kvitteringer og fakturaer for nemmere bogføring med Zettle
  • Sådan bruger du regnskabsapps og integrationer med Zettle

Hvordan laver jeg mit regnskab med Zettle?

Hvis du vil bruge mindre tid på regnskab og bogføring, har vi en række tjenester, der kan hjælpe dig. Lad os starte med dine salgsrapporter!

Rapporter

Du finder en masse vigtige regnskabsoplysninger under "Rapporter" på my.zettle.com.

Vi opretter en række forskellige salgsrapporter i din Zettle-konto for at hjælpe dig med at få et overblik over din virksomhed, og du kan eksportere alle disse rapporter som hjælp til din bogføring.

Oversigt over rapporter

Gå ind på my.zettle.com og klik på "Rapporter" og derefter "Oversigt". Her finder du regnskabsoplysninger såsom det samlede salg, bedst sælgende produkter og en fordeling af, hvordan dine kunder betaler.

Hvis du vil rapportere Zettle-betalings metoder separat (kontant, kort, faktura osv.), kan du få et godt overblik over betalingerne på denne side.

Du kan printe eller eksportere dine salgsrapporter på to måder:

• Hvis du vil sende et udskrift af oplysningerne til din revisor, skal du trykke på printerikonet i øverste højre hjørne af siden.
  • Hvis du vil samle de nødvendige oplysninger i et digitalt format, skal du klikke på "Eksport"-knappen for at oprette en Excel-fil eller en PDF.

Værd at vide: Hvis du har brug for mere detaljerede oplysninger om rapporter, har vi lavet en artikel udelukkende om rapporteringsfunktioner og funktionaliteter.

Kvitteringer og fakturaer

Hvis du er blevet bedt om at indsende personlige kvitteringer eller fakturaer til skattemyndighederne, kan du printe dem ud eller eksportere dem til et Excel-ark eller en PDF ved at gå til my.zettle.com og herefter gå til siden "Kvitteringer & fakturaer".

Ligesom med dine salgsrapporter er der to muligheder:

• Hvis du vil sende et udskrift af oplysningerne til din revisor, skal du trykke på printerikonet i øverste højre hjørne af siden.
  • Hvis du vil samle de nødvendige oplysninger i et digitalt format, skal du klikke på "Eksport"-knappen for at oprette en Excel-fil.

Regnskabsapps og integrationer

Hvis du vil bruge mindre tid på bogføring, skal du tilknytte din Zettle-konto direkte til en regnskabsapp.

Hvordan tilknytter jeg min Zettle-konto til en regnskabsapp?

Gå til my.zettle.com og tryk herefter på "Integrationer". Vælg "Regnskabsfanen" og derefter den ønskede regnskabsapp.