Levering af kortlæser

Leveringstid

Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage.

Leveringsadresse

Du kan vælge leveringsadresse når du køber din kortlæser på izettle.com. Hvis du ikke oplyser en leveringsadresse, sendes kortlæseren som standard til den adresse du registrerede da du oprettede din konto hos iZettle.

Sporing af din pakke

Når kortlæseren er blevet afsendt, modtager du et forsendelsesnummer, så du kan se hvor din kortlæser befinder sig. Du modtager dit forsendelsesnummer via e-mail og SMS.

Jeg har ikke modtaget min kortlæser, hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke har modtaget din kortlæser inden for den oplyste leveringstid, bedes du kontakte os.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.