Ændring af e-mailadresse og kontoindstillinger

my.izettle.com kan du ændre dine kontoindstillinger, såsom e-mailadresse, adgangskode og profilbillede.

Du skal blot logge ind på din konto på my.izettle.com, klikke på dit navn øverst i menuen, vælge "Indstillinger” og derefter ”Kontoindstillinger”.

NB: Sørg for, at din e-mailadresse er opdateret, da vi bruger den til at kontakte dig. Du skal kunne sende og modtage e-mails fra denne adresse, dvs. benyt ikke et alias.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du gå til loginsiden på izettle.com eller i iZettle Go appen, og klikke på ”Glemt adgangskode?”. Herefter følger du blot instruktionerne for at nulstille din adgangskode.

Læs mere om opdatering af kontooplysninger.

Retningslinjer for din adgangskode

- Du må aldrig oplyse din adgangskode til andre.

- Du må aldrig bruge samme adgangskode til mere end en konto.

- Du bør ændre adgangskode med regelmæssige mellemrum, mindst en gang hver tredje måned.

- Hvis du har mistanke om, at nogen har misbrugt eller fået kendskab til din adgangskode, skal du ændre den hurtigst muligt.

- Når du bruger offentlige computere, skal du sørge for at logge ud og lukke browseren bagefter.

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Du kan ringe til os på 32 72 04 70.