Ændring af e-mailadresse og kontoindstillinger

my.zettle.com kan du ændre dine kontoindstillinger, såsom e-mailadresse, adgangskode og profilbillede.

Du skal blot logge ind på din konto på my.zettle.com, klikke på dit navn øverst i menuen, vælge "Konto & indstillinger”.

NB: Sørg for, at din e-mailadresse er opdateret, da vi bruger den til at kontakte dig. Du skal kunne sende og modtage e-mails fra denne adresse, dvs. benyt ikke et alias.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du gå til loginsiden på Zettle.com eller i Zettle Go appen, og klikke på ”Glemt adgangskode?”. Herefter følger du blot instruktionerne for at nulstille din adgangskode.

Læs mere om opdatering af kontooplysninger.

Retningslinjer for din adgangskode:

• Du må aldrig oplyse din adgangskode til andre.
  • Du må aldrig bruge samme adgangskode til mere end en konto.
  • Du bør ændre adgangskode med regelmæssige mellemrum, mindst en gang hver tredje måned.
  • Hvis du har mistanke om, at nogen har misbrugt eller fået kendskab til din adgangskode, skal du ændre den hurtigst muligt.
  • Når du bruger offentlige computere, skal du sørge for at logge ud og lukke browseren bagefter.