Skræddersy dine kvitteringer

Dine kvitteringer viser som standard virksomhedens navn og adresse nederst. Vi bruger det navn og den adresse, du har gemt under dine kontooplysninger, men du kan altid ændre oplysningerne, hvis du har brug for det.

Godt at vide:
Hvis du ændrer oplysningerne på din kvittering, påvirker dette ikke oplysninger om den virksomhedskonto eller den e-mailadresse, du har gemt i din profil.
Se, hvordan du kan opdatere dine kontooplysninger her.

Rediger kvittering

1. Log ind på zettle.com.
  2. Gå til Konto og Indstilinger, og åbn Indstillinger for kvitteringer.
  3. Rediger felterne. Du kan se et eksempel på ændringerne for digitale og udskrevne kvitteringer.
  4. Rul ned, og Gem ændringer.

Bestil en printer

Oplysninger om kvitteringer

• Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • By
  • Postnummer
  • Land/Stat
  • Flere oplysninger: Eventuelle oplysninger om din virksomhed, som f.eks. åbningstider og politik for varereturnering
  • Hjemmeside
  • Skift dit logo i Konto og indstillinger > Generelle kontoindstillinger