Skræddersy dine kvitteringer

Du kan skræddersy den information der vises på kvitteringen, såsom dine kontaktoplysninger, åbningstider med mere.

Bestil en printer

For at ændre den viste information på kvitteringen, skal du logge på din konto på my.izettle.com, gå til ”Indstillinger” og vælge ”Kvitteringsoplysninger”.

Bemærk, at den information du ændrer under ”Kvitteringsoplysninger” kun gælder for din kvittering. Det vil sige at hvis du tilføjer en anden e-mailadresse på din kvittering, har det ingen betydning for den e-mailadresse du bruger til at logge på din iZettle-konto.

Virksomhedskonti kan ændre følgende information på kvitteringen:

• Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • By
  • Postnummer
  • Frit tekstfelt: her kan du tilføje information om din forretning, såsom åbningstider, returpolitik osv.
  • Hjemmeside

Hvis du har en privatkonto*, kan du ændre følge information på kvittering:
*Muligheden for at registrere private iZettle-konti blev fjernet i marts 2017. Denne information gælder derfor kun for eksisterende brugere.

• E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • By
  • Postnummer