Opdatering af kontooplysninger

Da vi er et e-pengeinstitut, har vi altid brug for at vide hvem vores kunder er. Det er derfor vigtigt at du sørger for at holde dine oplysninger for din iZettle-konto er opdaterede. Hvis dine oplysninger har ændret sig siden du først registrerede din konto, skal du opdatere dem.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan du skal fortsætte, afhængig af hvad der skal opdateres.

Hvis du har en virksomhedskonto

Følgende oplysninger skal holdes opdaterede:

• Virksomhedsnavn (dvs. det navn du driver virksomhed under)

• Virksomhedsadresse (dvs. den adresse hvor din virksomhed er placeret)

• Telefonnummer

• Hjemmeside

Du kan opdatere disse oplysninger ved at logge på din konto på my.izettle.com, klikke på dit navn øverst i menuen og vælge ”Indstillinger” > ”Kontoindstillinger”.

• Virksomhedens juridiske navn

• Virksomhedens juridiske adresse

• Virksomhedens juridiske repræsentant

For at opdatere disse oplysninger, bedes du sende en kopi af dit officielle registreringsdokument fra Erhvervsstyrelsen hvis du er et aktieselskab, eller en kopi af dit kørekort eller pas og en forbrugsregning hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, til help.dk@izettle.com.

• Ejerskabsstruktur

• Årlig omsætning

• Gennemsnitlig transaktionsværdi

• Din primære brug af iZettle (fast eller midlertidig placering)

• Om din forretning er sæsonbetonet

Du kan opdatere disse oplysninger ved at sende en e-mail til help.dk@izettle.com. Der er ikke behov for supplerende dokumentation for at opdatere disse oplysninger.

Hvis du har en privatkonto* hos iZettle

Følgende oplysninger skal holdes opdaterede:

• Adresse der vises på din kvittering

• Telefonnummer der vises på din kvittering

Du kan opdatere disse oplysninger ved at logge på din konto på my.izettle.com, klikke på dit navn øverst i menuen og vælge ”Indstillinger” > ”Kontoindstillinger”.

• Juridisk navn
  • Juridisk adresse

For at opdatere disse oplysninger, bedes du sende en kopi af dit kørekort eller pas og en forbrugsregning til help.dk@izettle.com.

*Muligheden for at registrere private iZettle-konti blev fjernet i marts 2017. Denne information gælder derfor kun for eksisterende brugere.