Opdatering af kontooplysninger

Da vi er et e-pengeinstitut, har vi altid brug for at vide hvem vores kunder er. Det er derfor vigtigt at du sørger for at holde dine oplysninger for din iZettle-konto er opdaterede. Hvis dine oplysninger har ændret sig siden du først registrerede din konto, skal du opdatere dem.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan du skal fortsætte, afhængig af hvad der skal opdateres.

Hvis du har en virksomhedskonto

Du kan opdatere disse oplysninger ved at logge på din konto på my.izettle.com (klik på dit navn øverst i menuen, og vælg ”Indstillinger” > ”Kontoindstillinger”)

• Virksomhedsnavn (dvs. det navn du driver virksomhed under)

• Virksomhedsadresse (dvs. den adresse hvor din virksomhed er placeret)

• Telefonnummer

• Hjemmeside

For at opdatere disse oplysninger, bedes du sende en kopi af dit officielle registreringsdokument fra Erhvervsstyrelsen hvis du er et aktieselskab, eller en kopi af dit kørekort eller pas og en forbrugsregning hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, til help.dk@izettle.com:

• Virksomhedens juridiske navn

• Virksomhedens juridiske adresse

• Virksomhedens juridiske repræsentant (denne information kan ikke ændres for enkeltmandsvirksomheder)

Du kan opdatere disse oplysninger ved at sende en e-mail til help.dk@izettle.com. Der er ikke behov for supplerende dokumentation for at opdatere disse oplysninger

• Ejerskabsstruktur

• Årlig omsætning

• Gennemsnitlig transaktionsværdi

• Din primære brug af iZettle (fast eller midlertidig placering)

• Om din forretning er sæsonbetonet

Hvis du har en privatkonto* hos iZettle

Du kan opdatere disse oplysninger ved at logge på din konto på my.izettle.com (klik på dit navn øverst i menuen, og vælg ”Indstillinger” > ”Kontoindstillinger”)

• Adresse der vises på din kvittering

• Telefonnummer der vises på din kvittering

For at opdatere disse oplysninger bedes du sende en kopi af dit pas/kørekort og en forbrugsregning. Dokumenterne skal sendes til help.dk@izettle.com

• Juridisk adresse