Sådan aktiverer du kasseapparatet

Digitalt kasseapparat vil være tilgængeligt fra den 5. december 2023my.zettle.com.

Hvis du vil bruge Zettles kasseapparat, skal du først installere den nyeste version af Zettle-appen på din smartphone eller tablet.

Sådan kommer du i gang

1. Download den nyeste version af Zettle-appen til din smartphone eller tablet. (Få mere at vide om, hvilke enheder der er kompatible med Zettle).
  2. Hvis du allerede har en erhvervskonto hos Zettle, skal du bare logge ind på my.zettle.com med din kontos e-mailadresse og adgangskode.
  3. Klik på dette link for at gå til kasseapparatsiden på my.zettle.com.
  4. Klik derefter på Aktivér.
  5. Når du har aktiveret kasseapparatet, er du klar til at registrere dine salg. Det gør du ved at "åbne" kasseapparatet, når forretningen åbner, og lukke det igen sidst på dagen. Gå til denne side, hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger dit kasseapparat.

Hvor mange kasseapparater bør jeg have?

Nogle virksomheder har kun brug for ét kasseapparat. Du skal dog bruge et separat kasseapparat for hvert sted, hvorfra du sælger. Du skal også bruge et separat kasseapparat for hver enhed det samme sted, som du planlægger at tage i brug på én gang. Hvis du for eksempel har to kasser i din butik, skal du konfigurere to kasseapparater.

Kasseapparatets adresse
Hvert kasseapparat skal altid tilknyttes en fysisk adresse på en fast placering, hvorfra du har til hensigt at bruge kasseapparatet (postboksadresser accepteres ikke). Hvis du ikke har en fast placering, skal du bruge din registrerede virksomhedsadresse.

Sådan deaktiverer du et kasseapparat

Hvis du ikke længere skal bruge et kasseapparat (f.eks. hvis du har en sæsonbetonet virksomhed), kan du deaktivere funktionen, indtil du skal bruge den igen. Du kan deaktivere og aktivere dit kassesystem så mange gange, du vil.

Sådan deaktiverer du:
Du kan deaktivere et eller alle dine kasseapparater ved at klikke på dette link.

• Klik på Administrer.
  • Klik derefter på Deaktiver kasseapparat.
  • Bekræft deaktiveringen i dialogboksen.

Sådan genaktiverer du:
Du kan genaktivere et eller alle dine kasseapparater ved at klikke på dette link.

• Find afsnittet Inaktive kasseapparater.
  • Klik på Rediger ud for det kasseapparat, du vil genaktivere.
  • Klik på Genaktiver.