Skattestyrelsens tilsyns- og kontrolbesøg

Digitalt kasseapparat vil være tilgængeligt fra den 5. december 2023my.zettle.com.

Hvis Skattestyrelsen foretager et tilsyns- og kontrolbesøg i din virksomhed, kan du blive bedt om at fremvise forskellige typer oplysninger. Du kan finde oplysningerne i appen under Kasseapparat. Alle rapporter sendes udelukkende til ejerens e-mail.

Loghukommelse

Hvis du har brug for at få adgang til din loghukommelse, skal du følge disse trin:

1. Åbn appen, gå til Kasseapparat i menuen, og vælg Mine kasseapparater.
  2. Vælg det kasseapparat, som du vil generere loghukommelsen for, og tryk på Opret og send. Loghukommelsen sendes herefter til virksomhedsejerens mailadresse.

Z-rapport

Alle Z-rapporter gemmes på din Zettle-konto i appen og vises i kronologisk rækkefølge. Rapporterne er kun tilgængelige for kontoejeren. Sådan får du adgang til dem:

1. Åbn appen, gå til Kasseapparat i menuen, og vælg Mine kasseapparater.
  2. Klik på den Z-rapport, du vil generere. Du kan vælge at sende den via e-mail eller udskrive den.