Refunderinger

Det er nemt at lave refunderinger med iZettle! Fulde refunderinger kan laves i appen eller på my.izettle.com. P.t. er delvise refunderinger kun tilgængelige i iOS-appen.* Betalinger kan refunderes i op til 365 dage efter transaktionsdatoen.

* Delvise refunderinger er p.t. kun tilgængelige for iOS

Delvise refunderinger (kun iOS)
Fulde refunderinger
Vigtig information vedrørende refunderinger

Sådan foretager du en delvis refundering:

(Denne funktion er kun tilgængelig for iOS, og kun for betalinger modtaget for produkter i produktbiblioteket)
  1. Log ind på appen
  2. Gå til menuen ved at trykke på .
  3. Tryk på Historik.
  4. Vælg den betaling du vil refundere, og tryk på Refundér.
  5. Vælg de(t) produkt(er) du vil refundere, og tryk på Næste.
  6. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling, og ellers tryk på Bekræft.

Sådan foretager du en fuld refundering:

I appen:
  1. Log ind på appen
  2. Gå til menuen ved at trykke på .
  3. Tryk på Historik.
  4. Vælg den betaling du vil refundere, og tryk på Refundér.
  5. På iOS: Tryk Vælg alle hvis betalingen blev modtaget via produktbiblioteket, og du vil refundere alle produkter fra købet > tryk Næste.
  6. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling, og ellers tryk på Bekræft.
På my.izettle.com
  1. Log på my.izettle.com.
  2. Gå til Salg > Historik.
  3. Vælg den betaling du vil refundere (du kan indstille datoerne for at søge efter den)
  4. Klik på den betaling du vil refundere > klik på Refundér.
  5. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling > bekræft herefter at du vil udføre refunderingen ved at klikke på Refundér.

Vigtig information vedrørende refunderinger:

- Du kan refundere både kort- og kontantbetalinger.
- Kortbetalinger kan refunderes i op til 365 dage efter betalingen har fundet sted.
- Hvis du vil refundere en kortbetaling, vil beløbet blive tilbageført til det kort som blev brugt til at betale for produktet/tjenesten.
- Når du refunderer en kortbetaling, får du transaktionsgebyret tilbage.
- For at foretage en refundering af en kortbetaling, skal du have tilstrækkelige midler på din iZettle-konto. Saldoen skal som minimum svare til samme beløb som den transaktion du vil refundere. Du kan selv indstille din minimumssaldo når du logger på din konto på my.izettle.com. Klik på dit navn i toppen af menuen, og gå til "Indstillinger" >  "Kontoindstillinger" > Minimumssaldo for konto, klik Ja og indtast det beløb du vil reservere på din konto.

Dette kan du ikke

- Delvist refundere betalinger med manuelt indtastet beløb
- Lave delvise refunderinger med Android-appen (vi arbejder på at muliggøre dette snart!).
- Refundere en betaling til et andet kort end det som blev brugt til den oprindelige betaling.