Refunderinger

Det er nemt at lave refunderinger med iZettle! Refundering af et helt køb kan laves i iZettle Go-appen eller på my.izettle.com. Delvise refunderinger er i øjeblikket kun tilgængelige i iZettle Go-app.Betalinger kan refunderes i op til 365 dage efter transaktionsdatoen

Delvise refunderinger
Refunderinger af et helt køb
Vigtig information om refunderinger

Sådan foretager du en delvis refundering:

1. Log ind på iZettle Go appen

2. Gå til menuen ved at trykke på https://lh3.googleusercontent.com/BxnSb_e6aPllQGpRT4Kb71rUxJsD9_vsXZoIM45WdILTqqbamG-A9yMZ_OAs5Y7B4-B9KvFar0VVWq7RS11WLZynvj0tP8Y7CodangUVjh0DpkToCmY7b52LVRysHypeqptPFCNl.

3. Tryk på Kvitteringer.

4. Vælg den betaling du vil refundere, og tryk på Refunder.

5. Vælg de(t) produkt(er) du vil refundere, og tryk på Næste.

6. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling, og ellers tryk på Bekræft.

Sådan foretager du en refundering af et helt køb

I appen:

1. Log ind på iZettle Go appen

2. Gå til menuen ved at trykke på https://lh6.googleusercontent.com/UIxkQSJE_c2Wp5g8JhVpptgJt-XNp1IfuvZihznP83TWOQGcRYLYzZu8CDoV--Xue-ELypfBt-wkKuykg7amnxWDhXajjt47DwWYU72CfWw9as6HgnOVi4EQOjtj1SFvkDgFRL7V.

3. Tryk på Kvitteringer.

4. Vælg den betaling du vil refundere, og tryk på Refunder.

5. Tryk på Vælg alle hvis betalingen blev modtaget via produktbiblioteket, og du vil refundere alle produkter fra købet. Tryk herefter på Næste.

6. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling, og ellers tryk på Bekræft.

På my.izettle.com

1. Log på my.izettle.com.

2. Gå til Salg > Kvitteringer.

3. Vælg den betaling du vil refundere (du kan tilpasse datoerne for at finde den, eller søge efter kvitteringsnummer)

4. Klik på den betaling du vil refundere > klik på Refunder.

5. Indtast din adgangskode hvis du vil refundere en kortbetaling > bekræft herefter at du vil udføre refunderingen, ved at klikke på Refunder.

Vigtig information vedrørende refunderinger:

- Du kan refundere både kort- og kontantbetalinger.

- Refunderinger af kortbetalinger er muligvis ikke synlige med det samme på kundens bankkonto, da det kan tage nogle dage afhængig af kundens bank.

- Kortbetalinger kan refunderes i op til 365 dage efter betalingen har fundet sted.

- Hvis du vil refundere en kortbetaling, vil beløbet blive tilbageført til det kort som blev brugt til at betale for produktet/tjenesten.

- Når du refunderer en kortbetaling, får du transaktionsgebyret tilbagebetalt.

- For at refundere en kortbetaling, skal du have tilstrækkelige midler på din iZettle-konto. Saldoen skal som minimum svare til samme beløb som den transaktion, du vil refundere. Du kan selv indstille din minimumssaldo når du logger på din konto på my.izettle.com. Klik på dit navn/virksomhedsnavn øverst i menuen, og gå til Indstillinger > Kontoindstillinger > Minimumssaldo for konto, klik på Ja og indtast det beløb, du vil reservere på din iZettle-konto.

Dette kan du ikke

- Delvist refundere betalinger med manuelt indtastet beløb
- Refundere en betaling til et andet kort end det som blev brugt til den oprindelige betaling