Køkkenboner

Hvis du eksempelvis driver en restaurant, kan du bruge Zettle til at udskrive kundens kvittering ved disken og derefter sende en køkkenbon til en printer i køkkenet.

Du kan holde styr på dine bestillinger ved automatisk at udskrive en køkkenbon, når du udskriver kvitteringen. Der skrives et bestillingsnummer på både køkkenbonen og kundens kvittering.

Opsætning:

• Gå til “Indstillinger” i appen, og tryk på ”Printerindstillinger”.
  • Vælg en kvitteringsprinter fra listen over tilgængelige printere.
  • Aktiver ”Køkkenboner”. Så er du klar.

Bestil din printer her

Sådan fungerer det:

• Køkkenboner kan kun udskrives på en kvitteringsprinter. Se liste over understøttede enheder.
  • Bestillingsnumrene tælles helt op til 100, før de nulstilles.
  • Køkkenbonen kan kun udskrives én gang.