Kvitteringer

Når en betaling er gennemført, viser appen et vindue hvor du kan vælge at sende kvitteringen via e-mail, SMS eller at udskrive kvitteringen. Du kan selvfølgelig også vælge at skrive en kvittering i hånden.

Hvis du vil tilføje detaljer såsom din hjemmeside, din e-mailadresse eller yderligere kommentarer, kan du læse hvordan du skræddersyr dine kvitteringer her.

Kvittering via e-mail

Hvis du vil sende en kvittering via e-mail, skal du bede kunden om at indtaste sin e-mailadresse og klikke på “Udført”. Kvitteringen sendes via e-mail til kundens indbakke.

Kvittering via SMS

Hvis du vil sende en kvittering via SMS, skal du bede kunden om at indtaste sit mobilnummer og klikke på “Udført”. Kvitteringen sendes nu via SMS til kundens mobiltelefon. Du betaler ikke for SMS'en.

Udskriv kvittering

Hvis du vil udskrive en kvittering, skal du have forbindelse til en kompatibel printer. Under "Indstillinger" kan du vælge hvilken printer du vil udskrive fra.

Du kan vælge at udskrive kvitteringen manuelt efter hver betaling, eller at udskrive den automatisk så snart betalingen er gennemført. Du aktiverer automatisk udskrivning af kvitteringer under "Indstillinger" i appen.

Håndskreven kvittering

Hvis din kunde ikke har en e-mailadresse eller et mobilnummer, eller hvis du ikke kan udskrive kvitteringen, kan du skrive en i hånden.

Kvitteringen skal indeholde følgende informationer:

• Navn på din virksomhed

• Virksomhedens adresse

• Kvitterings-ID eller transaktionsreference

• Beløb og valuta for transaktionen

• Transaktionsdato

• En del af kortnummeret (kun de sidste fire tal)

Sådan gemmer iZettle dine kunders kontaktoplysninger

iZettle bruger kun dine kunders kontaktoplysninger til at sende kvitteringer. Deres kontaktoplysninger deles ikke med andre. Hvis din kunde ønsker at få fjernet sine kontaktoplysninger, skal du bede kunden om at følge linket i kvitteringen.