Kvitteringer

Når en betaling er afsluttet, kan du sende kvitteringen via e-mail, SMS eller udskrive den til din kunde.

Sådan sender du kvitteringer

E-mailkvittering

Hvis du vil sende en kvittering, skal du bede kunden om at indtaste sin e-mailadresse og klikke på “Udført”.

Kvittering på SMS

Hvis du vil sende en kvittering på SMS, skal du bede kunden om at indtaste sit mobilnummer og trykke på Udført. Du skal ikke betale for afsendelse af SMS.

Udskriv kvittering

Hvis du vil udskrive en kvittering, skal du have en kompatibel printer tilsluttet. Når printeren er konfigureret, skal du blot trykke på Udskriv efter et salg. Læs mere om kompatibelt tilbehør.

Indstillinger for kvitteringer

Læs, hvordan du kan tilpasse kvitteringer under Indstillinger for kvitteringer.

Du kan udskrive kvitteringen manuelt eller automatisk efter hver betaling. Du kan aktivere automatisk udskrivning af kvittering ved at gå til Indstillinger i Zettle Go-appen.

Håndskreven kvittering

Hvis du skal skrive en kvittering i hånden, skal du sørge for at medtage følgende oplysninger:

• Navn på din virksomhed
  • Virksomhedens adresse
  • Kvitterings-ID eller transaktionsreference
  • Beløb og valuta for transaktionen
  • Transaktionsdato
  • En del af kortnummeret (kun de sidste fire tal)

Sådan gemmer vi dine kunders kontaktoplysninger

Zettles digitale kvitteringstjeneste stilles til rådighed af PayPal (Europe) S.à.r.l et Cie S.C.A. (“PayPal”, “Vi”).

Vi bruger kun vores kunders oplysninger til at sende digitale kvitteringer. Vi deler ikke vores kunders kontaktoplysninger med andre. Hvis din kunde gerne vil have slettet sine kontaktoplysninger, skal du bede dem om at bruge linket på deres kvittering.