Kontoudtog

På dit kontoudtog på my.zettle.com samler vi alle aktiviteter fra din Zettle-konto, så du nemt kan holde styr på vigtige oplysninger såsom dine godkendte betalinger og udbetalinger.

Udbetalinger

Udbetalinger indeholder alle de transaktioner, vi har godkendt siden din sidste udbetaling. Du kan læse mere om, hvornår du kan forvente din udbetaling her.

Indgående betalinger

Der vises kun transaktioner, som banken har godkendt, på listen over dine udbetalinger. Betalinger, som ikke endnu er godkendt af banken, kan ses som et samlet beløb øverst på listen over hændelser.

Du kan se alle dine betalinger (godkendte og ikke godkendte, kort- og kontantbetalinger) på siden “Kvitteringer”, når du logger ind på my.zettle.com.

Reserveret til refunderinger

Hvis du vil udstede en refundering for en betaling, skal du have tilstrækkelige midler på din Zettle-konto, dvs. din saldo skal som minimum svare til samme beløb som det, du vil refundere.

Under dine generelle indstillinger kan du angive en minimumssaldo for at sikre, at du har tilstrækkelige midler på din bankkonto til at foretage refunderinger.

Saldo

I kolonnen “Saldo” kan du se din samlede saldo på et bestemt tidspunkt. Når der er foretaget en udbetaling til din bankkonto (dagligt, månedligt eller ugentligt), er saldoen typisk nul. Hvis ikke, kan du se hvor mange penge der er udestående på din Zettle-konto.

Bemærk, at hvis du har reserveret et beløb til refunderinger, vil saldoen aldrig være nul.

Transaktionstyper

Du kan få vist følgende hændelser i kronologisk rækkefølge eller filtrere efter bestemte transaktionstyper: