Sådan behandler iZettle kortindehaveres kontaktoplysninger

Når du køber noget fra en sælger der bruger iZettle, kan du vælge at få tilsendt en kvittering på købet via e-mail eller sms.

Hvis du oplyser din e-mailadresse eller dit mobilnummer, husker iZettle dine oplysninger til næste gang du køber noget fra en sælger der bruger iZettle, hvis du bruger samme betalingskort. Det gælder selvom du ikke tidligere har købt noget fra den pågældende sælger.

Det betyder, at din e-mailadresse eller dit mobilnummer allerede kan ses i kvitteringsvisningen næste gang du køber noget fra en sælger der bruger iZettle.

iZettle AB (publ), reg. nr. 556806-0734, Regeringsgatan 59, 111 56 Stockholm, Sverige er ansvarlig for behandling af personlige data og bruger kun din e-mailadresse eller dit mobilnummer til at sende kvitteringer til dig.

iZettle bruger aldrig dine personlige data til andre formål end til at sende dig kvitteringer. Vi deler ikke dine oplysninger med andre, medmindre du forinden udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette eller vi informerer dig herom, før vi påbegynder nogen behandling til nye formål eller et formål der stemmer overens med det formål, vi indsamlede dine personlige data til, alle i overensstemmelse med gældende love og regler.

Hvis du ønsker at vi skal korrigere, opdatere eller fjerne dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på help.dk@izettle.com.

Rettighed til at modtage en kopi af dine oplysninger

Det er os der behandler dine personoplysninger når du bruger vores tjenester, men det betyder ikke at du ikke selv har nogen kontrol over dem. Du har dine egne rettigheder, og de er vigtige for os.

Du har ret til at modtage en kopi af de personoplysninger, vi behandler om dig. Du har desuden ret til at sikre at de personoplysninger vi behandler er opdaterede og korrekte.

For at udøve din ret og modtage en kopi af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på help.dk@izettle.com. Sørg for at skrive dit navn i meddelelsen, så vi nemt kan identificere dig.

Du kan læse mere om dine rettigheder og hvordan vi behandler personlige oplysninger i vores Privatlivspolitik.