Ofte stillede spørgsmål om vores vilkår og betingelser

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om vores vilkår og betingelser.

Hvor kan jeg bruge Zettle?
Du kan kun bruge Zettle i det land, hvor du har oprettet din konto. Hvis du f.eks. har oprettet din Zettle-konto i Danmark, kan du kun bruge Zettles tjeneste i Danmark og i DKK.

Kan jeg knytte en udenlandsk bankkonto til min Zettle-konto?
Du kan kun tilknytte en bankkonto fra samme land, som du har oprettet din konto hos Zettle i.

Hvorfor har Zettle foretaget en kreditvurdering?
Det er nødvendigt for os at foretage en kreditvurdering for at kunne bekræfte din identitet, og for at opfylde vores forpligtelser i overensstemmelse med gældende lovgivning og regler. Læs mere her.

Kan jeg bruge Zettle til at sælge og købe valuta?
Nej.

Kan jeg bruge Zettle til at modtage penge, som venner eller familie skylder mig?
Nej.