Accessories Store

Du kan købe tilbehør der kan bruges sammen med iZettle, direkte fra os. Vi tilbyder printere, pengeskuffer, stregkodescannere, kortlæserholdere, iPad-holdere, skilte der viser at du modtager kort m.m. Se hele udvalget på tilbehor.izettle.com

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med Visa, MasterCard eller PayPal.

Hvordan leveres mine varer?

Økonomiforsendelse med FedEx er gratis. Du bør modtage dine varer indenfor 4-6 hverdage.

Kan jeg returnere en vare?

Ja, du kan returnere en vare inden for 30 dage efter modtagelse af den.
Du skal blot udfylde returneringsformularen og sætte den på den/de pakke(r), du gerne vil returnere.

Bemærk, at:
  • Du skal betale udgifterne til tilbageforsendelsen
  • Du har ansvaret for produktet/produkterne, indtil de modtages hos iZettle. Vi anbefaler, at du benytter forsendelse, der kan spores
  • De returnerede produkter skal være ubrugte og at al emballage skal være original og intakt.
  • Vi forbeholder os retten til at fratrække et beløb svarende til en eventuel værdiforringelse af produktet fra det refunderede beløb.
  • Du ikke kan returnere og få refunderet et Apple-produkt, som du har købt gennem os.

Hvad sker der hvis mine produkter er defekte, ikke virker eller hvis jeg har modtaget de forkerte produkter?

Kontakt os, så vi kan få afklaret situationen hurtigst muligt.

Garanti

Der er et års garanti på alle varerne i butikken med undtagelse af printerne, som der er fire års garanti på.

Hvem kan jeg spørge, hvis jeg har et spørgsmål om min vare?

Os! Vi kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du har om varerne i butikken.
Desuden kan du finde oplysninger om de enkelte varer hos:

Star Micronics
Der er fire års garanti på alle Star-printere og et års garanti på alle andre produkter som f.eks. pengeskuffen. Få support her.
Heckler Design
Heckler Design tilbyder designerprodukter, der både fungerer godt og tager sig godt ud i din butik. Tilbyder et års garanti på alle deres produkter. Få support her.
Socket Mobile
Lille og brugervenlig stregkodescanner. Slut nemt stregkodescanneren til din smartphone eller tablet via Bluetooth. Leveres med et års garanti. Få support her.