Krav om gebyroplysninger

Oplysninger på brugerportalen
Eksisterende brugere får oplysninger om de omkostninger, der er forbundet med hver enkelt korttransaktion, online på brugerportalen. Dette inkluderer en transaktionsreference, de omkostninger brugeren afkræves (herunder fordelingen mellem interbankgebyret og iZettle-gebyret) og transaktionsbeløbet i valutaen for brugerens konto.

Oplysninger i gebyrbilaget
Der er defineret tre typer gebyrer i gebyrbilaget. Ud over de gebyrer der er defineret i gebyrbilaget, betaler vi også gebyrer til andre involverede parter i betalingsforløbet. Det gebyr du betaler til os, påvirkes ikke af nogen af disse gebyrer. Det gebyr du betaler til os, varierer fra 2,75 % til 1 % afhængigt af din månedlige transaktionsmængde. Nedenfor finder du en forklaring af gebyrerne i gebyrbilaget.

Gebyr Oversigt
iZettle-gebyr (iZettle fee) Dette gebyr er det eneste gebyr du betaler til iZettle for transaktioner. Det er baseret på din transaktionsmængde pr. kalendermåned og opkræves som en procentsats af transaktionsbeløbet. Vi opkræver et blandet detailhandelsgebyr, hvilket betyder at vi opkræver samme gebyr for alle kortmærker og -typer.
Interbankgebyr (Interchange fee) Dette er det gebyr vi betaler til kortudstederen (bank eller anden finansiel institution) der leverede kortet til din kunde. Interbankgebyrer pr. transaktion varierer afhængigt af:
  • Kortmærke (f.eks. MasterCard eller VISA)
  • Korttype (f.eks. privat kort eller firmakort)
  • Hvor kortet blev udstedt
Ordningsgebyr (Scheme fee) Dette er det gebyr vi betaler til betalingskortordninger (Visa og MasterCard) når de håndterer dine transaktioner. Ordningsgebyrer pr. transaktion varierer afhængigt af:
  • Kortmærke (f.eks. MasterCard eller VISA)
  • Korttype (f.eks. privat kort eller firmakort)
  • Hvor kortet blev udstedt

Interbankgebyret og ordningsgebyret kan variere, afhængigt af hvilken indløser vi bruger. Indløseren er den part, der håndterer og afregner betalingen fra din kunde til iZettle. iZettle bruger Bambora og Elavon som indløsere. Interbankgebyrer og ordningsgebyrer der opkræves af Bambora og Elavon, er anført separat i gebyrbilaget.