Integrér med Billy regnskabsprogram

Hvad er Billy?

Billy er et brugervenligt online regnskabsprogram, som er lavet til den lille eller mellemstore virksomhed. Besøg Billy.dk for mere information.

Hvordan fungerer integrationen mellem Billy og iZettle?

Med iZettle og Billy kan du nemt modtage kortbetaling i din virksomhed, og det har aldrig været nemmere at bogføre din kasseopgørelse. Dit daglige salg bliver automatisk overført til dit regnskab i Billy, hvor du kan bogføre det med kun ét klik. Det betyder at du slipper for alt tastearbejdet.

Integrationen er hurtig og enkel at sætte op. Klik her for at få en udførlig beskrivelse af opsætningen.