Knap-layouts

Denne artikel indeholder information vedrørende iZettle Pro

Knap-layouts kan konfigureres via Backoffice, og kan indstilles for hver iPad.

For at oprette et knap-layout, skal du klikke på 'Layouts' i menuen i venstre side. Herfra kan du se alle de nuværende knap-layouts. Vælg 'Opret knap-layout', hvorefter den følgende skærm vises:

Herefter kan du give layoutet et navn (f.eks. spiritus), tildele den en bestemt farve, og gemme den ved at klikke på 'Gem'.

Hvis du vælger et nyt layout fra listen, og derefter vælger 'Administrer knapper', vil den følgende skærm vises:

For at tilføje produkter til layoutet, vælges knappen 'Tilføj produkt'. Alternativt kan du søge efter de produkter du ønsker at tilføje, klikke for at vælge dem, og derefter klikke på 'Tilføj'.

Derved tilføjes produkterne til layoutet. Herfra kan du trække dem rundt ved at klikke på de tre linjer øverst til venstre for produktknappen, og derefter arrangere dem i den ønskede rækkefølge.

Skal der tilføjes ’Portionskontrol’ (f.eks pint, halv pint) vælges knappen ’Tilføj portionskontrol’. Disse kan også organiseres ved at klikke på knappens øverste venstre side og derefter trække dem til den ønskede orden.

Layouts for hver terminal:
Ønskes et forskelligt layout for hver terminal (f.eks. terminalen i baren og terminalen i restauranten) vælges først ’Layouts’ og derefter ’Layouts for hver terminal’.

Vælg en terminal og derefter ’Brug brugerdefinerede knap-layouts’, hvorefter der klikkes på ’Opret knap-layout’. Dette viser en liste over all knap-layouts, og du kan vælge de layouts du ønsker for den relevante terminal.

Ønskes tilbagestilling til det oprindelige layout, klik på ’Nulstil til standard’.