Printere

Denne artikel indeholder information vedrørende iZettle Pro

Installation af printer
Opsætning af printere i appen

Installation af printer

Hvis du har problemer med din printer, bør du læse vores ’Printerfejlfinding FAQ’ eller tage kontakt med vores kundesupport.

Alternativt kan du læse printerens brugsvejledning online ved at klikke her.

Ethernet-model

• Tag din printer ud af kassen og fjern indpakningen
  • Dit strømkabel findes i en separat kasse – find denne og fjern indpakningen
  • Indsæt den første papirrulle i printeren (Sørg for at papiret er isat korrekt som vist på tegningen, der befinder sig på lågets inderside)
  • Luk printerlåget, men lad lidt papir stikke ud
  • Tilslut CAT5E kablet (medfølger ikke) til netværksstikket på printerens bagside
  • Tilslut den anden ende af CAT5E til en af din routers gule stik
  • Tilslut strømkablets ene ende til bagsiden af printeren, og den anden ende til en 13A vægstikkontakt
  • Derefter tændes der via kontakten på siden af printeren
  • Printerens statuslampe bør lyse konstant grønt efter 30 sekunder

Bluetooth-model

• Tag din printer ud af kassen og fjern indpakningen
  • Dit strømkabel findes i en separat kasse – find denne og fjern indpakningen
  • Indsæt den første papirrulle i printeren (Sørg for at papiret er isat korrekt som vist på tegningen, der befinder sig på lågets inderside)
  • Luk printerlåget, men lad lidt papir stikke ud
  • Tilslut strømkablets ene ende til bagsiden af printeren, og den anden ende til en 13A vægstikkontakt
  • Tænd for printeren
  • Hold knappen ‘Parring’ nede i 5 sekunder og slip derefter (knappen findes på printerens bagside)
  • Den gønne LED-lampe blinker, og du får 60 sekunder til at ‘Parre’ enheden med din iPad – printerens navn er ‘Star Micronics’
  • Efter parring, vent til LED-lampens blinken ophører (Den blinker muligvis en enkelt gang med blåt lys for at vise, at forbindelsen er oprettet)

Hvis du går til iZettle Pro-appens ’Indstillinger > Printere' og derefter til ’Søg efter printere', vil man nu kunne se 'TSP654'.

Opsætning af printere i appen

"Sørg for at printeren er tilsluttet og er tændt før det følgende foretages. En grøn lampe bør lyse på forsiden af printeren. Hvis du oplever problemer med din printer, se vores 'Printerfejlfinding' FAQ.

For at oprette printeren i appen, skal du først logge ind på iZettle Pro-appen og derefter indtaste din leder-pinkode som vist på billedet nedenfor:

Når du er logget ind, skal du klikke på ’tandhjulet’ øverst i venstre hjørne som vist på billedet nedenfor:

Når du er nået til ”Indstillinger” i venstre side, skal du trykke på ’Printere’. Dette bør vise en skærm med dine tilsluttede printere, som vist på billedet nedenfor: Hvis du ikke kan se nogle printere, klik på ’Søg efter printere’.

Når appen har fundet printerne, skal du trykke på den printer der passer til din printers modelnummer, hvorefter denne skærm vil vises.

Hvis dette er din primære printer, kan du navngive den som ønsket, samt aktivere 'Standardkvitteringer' og 'Pengeskuffe'. Du kan også klikke på 'Test-udskrivning' og 'Test pengeskuffe', for at sikre, at de virker korrekt.

Hvis du er ved at tilslutte en 'Køkkenprinter', skal du sikre at det er den korrekte printer. Denne vil ikke have 'Standardkvitteringer' som en funktion. Navngiv den som ønsket og sørg for at ’Køkkenkvitteringer’ er slået til som vist på billedet nedenfor. Sørg igen for at printeren virker ved at trykke på ’Test-udskrivning’

Om nødvendigt kan du også ændre antallet af kvitteringskopier, der skal udskrives, ved at trykke på knapperne ‘+’ eller '-' til højre for ’Køkkenkvitteringer’

Ønsker du at slå udskrift af standardkvitteringer fra, skal du trykke på ’Kvitteringer’ øverst på skærmen og slå ‘Udskriv altid kvittering’ fra.

Hvis appen ikke kan finde printerne, eller hvis du ser et rødt tekstfelt øverst på skærmen som vist i eksemplet nedenfor:

Så skal du gå til ’Opsætning’, swipe ned til ’Netværk’ og sørge for, at du er forbundet til dit standard netværk ved at trykke på ’Indstil nuværende WiFi-netværk som standard’. Dette indstiller det nuværende netværk som standard i appen som din iPad er tilsluttet.
Sørg for at det netværk du er tilsluttet, er det samme som dine printere er forbundet til. Hvis ikke, skal du ændre din iPads netværk ved at gå til dennes 'Indstillinger', klikke på WiFi og sørge for, at din iPad er tilsluttet det korrekte netværk.