Hvilken hardware er kompatibel?

Denne artikel indeholder information vedrørende iZettle Pro

Printere
Integrerede kortbetalingsløsninger​
iPads
Stregkodescannere
Hvilket EPOS-hardware bør jeg vælge?

Listen opdateres når nyt hardware, der kan bruges med appen, udgives.

Printere
Star Micronics TSP654 (Bluetooth eller Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Lightning eller Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Star Micronics TM-300i Mobile Printer (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

Integrerede kortbetalingsløsninger
iZettle Reader

iPads
iPad 4. gen  (Anbefales ikke)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3

Stregkodescannere
Socket Mobile 7Ci Bluetooth Barcode Scanner

Hvilket EPOS-hardware bør jeg vælge?

iZettle Pro kræver en Apple iPad Air eller højere, med den seneste version af iOS – det operativsystem der ydes af Apple som standard.

For at få mest muligt ud af iZettle Pro-systemet anbefaler vi, at du også enten har en Wi-Fi forbindelse eller en 3G-router på området.

En typisk opsætning til brug med iZettle Pro inkluderer:

• iPad Air eller højere
  • Wi-Fi Router
  • Termisk Bonprinter
  • Et kasseapparat med RJ11-forbindelse
  • CAT5E Netværkskabel

Vi kan ikke garantere kompatibiliteten af allerede eksisterende hardware eller hardware købt fra andre leverandører. Hvis du allerede har hardware, eller spørgsmål hvad angår muligheder/valg, kontakt venligst vores kundesupport.

Vigtig information:
Nogle routere, herunder BT-hubs og Technicolour-routers, viser en netværksadvarsel, hvis din DSL-internetforbindelse svigter. I tilfælde af at internettet svigter, burde dine printere stadig virke, men denne side forhindrer printerne i at virke korrekt ved at blokere deres aktiviteter. I nogle tilfælde er det muligt at deaktivere denne dialog, og du bør tale med router-fabrikanten eller ISP om dette. I andre tilfælde er det ikke muligt at deaktivere disse sider – og vi anbefalder at udskifte disse routere med en ADSL Modem Router, som er anbefalet af og kan købes fra vores supportteam. Disse routere vil virke på trods af at internettet svigter, uden at blokere lokal aktivitet, og har også en meget højere driftssikkerhed.

Tip:
Trådløse routere fornyer til tider IP-adresserne for de enheder, der er forbundet til dem. For at undgå dette bør du fastsætte printerens IP-adresse i din routers admin panel. Du bør aldrig anvende det samme WiFi-netværk, der bruges til offentlig adgang, idet den ekstra traffik og IP-adressetildeling til flere enheder kan forårsage problemer, hvis det ikke konfigureres korrekt. Adskilte VLAN’er bør altid anvendes. Kontakt vores salgs- og supportrådgivere for yderligere oplysninger, herunder muligheder vedrørende præ-konfiguration for routere.