Hardware, der er kompatibel med iZettle Pro

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en iZettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan iZettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

Listen opdateres, så snart ny hardware er tilgængelig til brug med appen.

Printere

Netværksprintere (flere enheder kan kommunikere med en printer)

Star Micronics mC-Print 3 – MCP31L (Ethernet/LAN eller Lightning)
Star Micronics mC-Print 3– MCP31LB (Ethernet/LAN, Lightning eller Bluetooth)
Star Micronics mC-Print 2 – MCP21L (Ethernet/LAN eller Lightning)
Star Micronics mC-Print 2– MCP21LB (Ethernet/LAN, Lightning eller Bluetooth)
Star Micronics TSP654E (Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143E (Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)

Direkte forbundne printere (separat enhed kan kommunikere med en printer)

Star Micronics mC-Print 3 – MCP31L (Ethernet/LAN eller Lightning)
Star Micronics mC-Print 3– MCP31LB (Ethernet/LAN, Lightning eller Bluetooth)
Star Micronics mC-Print 2 – MCP21L (Ethernet/LAN eller Lightning)
Star Micronics mC-Print 2– MCP21LB (Ethernet/LAN, Lightning eller Bluetooth)
Star Micronics TSP654BI (Bluetooth)
Star Micronics TSP143IIIU (Lightning)
Star Micronics TM-300i Mobile Printer (Bluetooth)
Star SM-L200 Mobile Printer (Bluetooth)
Star mPOP All in one-printer og pengeskuffe (Bluetooth)

Integrerede kortbetalingsløsninger

iZettle Reader 2

iPads

iPads skal understøtte iOS 11.0 eller derover.
Du kan se en komplet liste over iPads, der er kompatible med iOS 11, ved at gå ind på iOS 11-siden på Apples website(nederst på siden)

Stregkodescanner

Socket Mobile 7Ci Bluetooth-stregkodescanner

Hvilket kassesystem skal jeg vælge?

iZettle Pro kræver brug af Apple iPad Air 2 eller nyere med den seneste version af iOS.

For at få optimalt udbytte af dit iZettle Pro-kassesystem anbefaler vi, at du også har enten en Wi-Fi-forbindelse eller en 3G-router på din placering.

En typisk opsætning med iZettle Pro ville indeholde følgende:

• iPad 2 eller højere
  • Wi-Fi-router
  • Termisk kvitteringsprinter
  • Pengeskuffe med RJ11-tilslutning
  • CAT5E-netværkskabel

Vi kan ikke garantere kompatibiliteten med dit eksisterende hardware eller hardware, der er købt fra andre leverandører. Hvis du har eksisterede hardware eller har spørgsmål om dine muligheder/valg, bedes du kontakte support for at få hjælp..

Vigtig meddelelse:
Nogle routere, herunder BT-hubs og Technicolor-routere, viser en side med en netværksadvarsel, hvis du mister din DSL-internetforbindelse. Hvis internettet midlertidigt er utilgængeligt, bør det ikke påvirke dine printere, men hvis du får vist denne side, vil det forhindre printerne i at fungere ved at blokere deres aktivitet.

I nogle tilfælde vil det være muligt at deaktivere denne dialog. Kontakt producenten af routeren eller din internetudbyder for at få hjælp til dette. Andre gange kan denne side dog ikke deaktiveres. Vi anbefaler derfor at du udskifter denne type af standardrouter med en ADSL-modemrouter, der anbefales af og købes fra vores supportteam. Det er vores erfaring, at disse routere fortsat vil fungere når nettet er nede, uden at blokere lokal trafik. Desuden har de en høj driftsikkerhed.

Tip:
Trådløse routere fornyer ofte periodisk IP-adressen på tilsluttede enheder. Du kan undgå dette ved at fastsætte printerens IP-adresse i routerens administrationspanel. Brug aldrig samme Wi-Fi-netværk som bruges til offentlig adgang, eftersom den ekstra trafik og IP-adresse, der tildeles flere enheder, kan skabe problemer hvis den ikke er konfigureret korrekt. Der skal altid bruges separate VLAN. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte vores salgs- og supportrådgivere.