Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Denne artikel indeholder information vedrørende iZettle Pro

For at ændre din kontos adgangskode, skal du logge på din backoffice webportal med dit iZettle Pro brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind, skal du gå til 'Min profil' (via menuen til venstre) og derefter vælge 'Indstillinger'.

På højre hånd vil du nu få muligheden for at ændre adgangskode.

Udfyld blanketten 'Skift adgangskode' og klik på 'Gem' for at opdatere dine oplysninger.