Loyalitet

Denne artikel indeholder information vedrørende iZettle Pro

*Dette modul kræver en aktiv internetforbindelse.

Den findes under ’Indstillinger > Loyalitet’.
Klik på ’Slå loyalitet til’ for at aktivere funktionen ’Loyalitet’.

Tildel ’Point pr. kr.' salg – slå denne mulighed til for at tildele loyalitetspoint, for hver kr. der bruges.

Tillad kunder at bruge point til at indløse kr. - slå denne mulighed til for at lade opsparede point blive anvendt som kontantrabat for en ordre.

Når du har aktiveret dit loyalitetsmodul og konfigureret indstillingerne, vil knappen ’Loyalitet’ vises på skærmen under ’Funktioner’ > ’Valgmulighed’.

Tilmeld eller søg efter en kunde ved at trykke på knappen ’Loyalitet’. Det følgende vindue vil vises:

Tilmeld en ny kunde:
  • Tryk på ‘Opret kunde’
  • Dette fremkalder vinduet 'Kundeoplysninger' (nedenfor), hvor du kan indtaste kundens oplysninger.
  • Tryk på ‘Bekræft’
  • Ved hjælp af iPad-kameraet kan du så indscanne et nyt loyalitetskort for at tildele det til kunden. Klik på ’Indtast kort manuelt’ for selv at indtaste oplysningerne; Tryk på ‘Spring over’ for at oprette kunden og udskrive et midlertidigt loyalitetskort.
Alternativt kan du tilmelde en kunde ved at trykke på ’tilmeld en ny kunde’ uden at indscanne loyalitetskortet. Systemet tildeler automatisk det næste ’Kundenummer’

Man får adgang til loyalitetsmodulets kundedata via ’Backoffice oversigten’. Du kan overføre disse data til CSV-format, hvilket derefter kan bruges til e-mailmarkedsføring osv. (hvis de tilmeldte kunder har tilvalgt at modtage meddelelser).

For at indløse point / produkter skal du bare slå produkter ind som du normalt ville gøre, og når du er på 'Betaling'-skærmen, vælges ’Loyalitet’, hvorfra vil få vist valgene for kundens relevante antal point.