Hvad indeholder det månedlige abonnement?

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en iZettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan iZettle Go kan hjælpe din virksomhed her.
Dette indeholder det månedlige abonnement:
  • Softwarelicens
  • Regelmæssige softwareopdateringer
  • En lettilgængelig backoffice til detaljerede rapporter og lagerstyring.
  • Sikker opbevaring af dine salgsdata i skyen
  • Smartphone ireport-app, så du altid kan få adgang til dine data
  • Ubegrænset teknisk support, 7 dage i ugen
Fordelene ved et abonnementbaseret cloud POS-system som iZettle Pro er:
  • Overkommelig pris, månedlig regning med alt inkluderet
  • Ubegrænset support
  • Lave omkostninger for hardware & reparationer
  • Lavt energiforbrug
  • Fremtidssikring med gratis softwareopdateringer
  • Ingen store tilbagevendende licens- eller hardwareomkostninger
  • Ingen behov for separate support-, hosting- eller vedligeholdelseskontrakter
  • Mulighed for gør-det-selv-installation
  • Direkte kontakt med os!