Hvad indeholder det månedlige abonnement?

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en iZettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan iZettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

Dette indeholder det månedlige abonnement:

• Softwarelicens
  • Regelmæssige softwareopdateringer
  • En lettilgængelig backoffice til detaljerede rapporter og lagerstyring.
  • Sikker opbevaring af dine salgsdata i skyen
  • Smartphone ireport-app, så du altid kan få adgang til dine data
  • Ubegrænset teknisk support, 7 dage i ugen

Fordelene ved et abonnementbaseret cloud POS-system som iZettle Pro er:

• Overkommelig pris, månedlig regning med alt inkluderet
  • Ubegrænset support
  • Lave omkostninger for hardware & reparationer
  • Lavt energiforbrug
  • Fremtidssikring med gratis softwareopdateringer
  • Ingen store tilbagevendende licens- eller hardwareomkostninger
  • Ingen behov for separate support-, hosting- eller vedligeholdelseskontrakter
  • Mulighed for gør-det-selv-installation

I forbindelse med den globale Coronavirus-krise (COVID-19) har vi introduceret følgende tiltag for at give dig yderligere støtte:

• Der vil ikke blive opkrævet Pro-abonnementsgebyrer indtil 24. maj.

For at læse mere om alle vores midlertidige ændringer, kan du besøge vores side her.