Lagerstyring (pilotprojekt)

Dette er siden til pilotversionen af lagerstyring. Du kan få information om vores aktuelle lagerfunktion i denne artikel. Hvis du vil vide hvordan du føjer produkter til dit lager, kan du læse vores artikel om produktbiblioteket

Hvis du er med i pilotprojektet, skal du klikke her for at styre dit lager.

Med iZettles nye lagerstyringsfunktion kan du:

Få en komplet oversigt over dit lager
Aktivere lagerstyring for dine produkter
Opdatere lagerniveauer og redigere SKU-tal (stock keeping unit) direkte på siden med lagerstyring
Se lagerværdi for hvert produkt i realtid

Med lagerstyring kan du altid se dine opdaterede lagerniveauer, uanset hvor mange enheder du bruger. Hvis du aktiverer lagerstyring for et produkt, får du en meddelelse i din indkøbskurv hvis lagerbeholdningen er lav. Du får en komplet oversigt over dit lager, og masser af tid til at bestille nye produkter.

Styring af dit lager

Nu er det slut med at skulle redigere hvert produkt for sig, når du vil opdatere dine lagerniveauer. Du skal blot klikke på feltet “Aktivér” for at aktivere lagerstyring, eller klikke på tallet i feltet "På lager" for at opdatere.

Protip: Brug "Tab"-tasten til at hoppe mellem produkter der er “På lager”, for at gøre det nemmere at redigere.

Husk at klikke på "Gem ændringer" eller trykke på enter, når du har opdateret noget.

Lagerstyring (beta)

I appen

Åbn din iZettle-app, og tryk på "Bibliotek" i sidemenuen.
Tryk på "Rediger" i nederste venstre hjørne, og vælg derefter det produkt du vil aktivere lagerstyring for.
Tryk på knappen "Lagerstyring", så den bliver grøn. Sørg for at trykke på feltet "På lager" og tilføje hvor mange af hvert produkt du har på lager. Dette felt er påkrævet hvis du vil holde styr på dine lagerniveauer. Når du har aktiveret denne funktion, vises der et tal i din indkøbskurv ved siden af de produkter der er tre eller færre tilbage af.
Tryk på "Gem", så er du færdig!

På my.izettle.com

For at aktivere lagerstyring for dine produkter, skal du klikke her og markere feltet "Aktivér" ved siden af de produkter du vil styre. Indtast den aktuelle relevante værdi for hvert produkt, og klik på “Gem ændringer”.

Når du vil se alle de produkter du har aktiveret lagerstyring for, kan du klikke på knappen "Hele lageret" og vælge enten "Produkter med lagerstyring", "Produkter uden lagerstyring" eller "Få på lager".

SKU og stregkoder

SKU står for Stock Keeping Unit og er en unik identifikationskode, som du kan tildele et produkt i forbindelse med lagerstyring. Hvis du gerne vil tildele en SKU, skal du blot gå ind på siden med lagerstyring her, og klikke i feltet "SKU" ved siden af hvert produkt.

En SKU kan indeholde en blanding af tal og bogstaver, og du kan selv vælge rækkefølge. Du kan f.eks. vælge:

• Grønne æbler --- Æbl001
  • Røde æbler --- Æbl002
  • Lyserøde æbler --- Æbl003

Hvis dine produkter allerede er forsynet med en stregkode, kan du tilføje stregkoden direkte i SKU-feltet.

Du skal aktivere lagerstyring, før du kan bruge denne funktion.

Lagerværdi

Med iZettles lagerstyringsfunktion kan du beregne værdien af dit restlager hvert produkt. Det gør du ved at aktivere lagerstyring, og indtaste kostpris og lagernummer for hvert produkt. Hvis du gerne vil se den løbende sum af din lagerværdi, kan du gå ind på siden med produkter på my.izettle.com (her) og klikke på "Lager".

Rart at vide

iZettles lagerstyring vil aldrig forhindre dig i at sælge. Hvis et produkt er på hylden eller i baglokalet, kan du sælge det med iZettle, selvom det ikke er på lager i appen. I sådan et tilfælde vil lageroptællingen gå i negativ (-1).