Modtag kort og kontaktløse betalinger

Sådan modtager du betaling med Zettle Reader & Reader 2

1. Tilføj et produkt

• Læg et produkt i indkøbskurven eller indtast et beløb.
  • Giv kortterminalen til kunden.

2. Tryk på “Betal”

• Tryk på "Betal" i Zettle Go appen.
  • Vælg "Kort" som betalingsmetode*.
  • Indsæt kortet, kør det igennem eller hold det op til kortlæseren.

Ved kontaktløse betalinger:
Hold kortet op til kortlæseren. Kortet skal holdes inden for 5 cm af læserens display.

3. Bekræft transaktionen

• Indtast PIN-kode eller skriv under (hvis relevant).
  • Husk at tjekke displayet på læseren og din Zettle Go app for at bekræfte, at betalingen er godkendt.

4. Kvittering

• Indtast kundens e-mailadresse og/eller mobilnummer, så du kan sende en digital kvittering. Du kan også udskrive en kvittering hvis din enhed er tilsluttet en understøttet printer.

Kundens kontoudtog

Hvis du har en Zettle virksomhedskonto, vises informationen på kontoudtoget som “Zettle *[dit virksomhedsnavn]”.

Kort afvist

Sådan gør du, hvis et kort afvises:
Hvis betalingen afvises, kan salget ikke gennemføres. Vi anbefaler derfor at du lader køberen bruge en anden betalingsmetode, og beder dem om at kontakte deres bank for mere information.