Sådan tilføjer du en rabatkode

1. Log på din konto, klik på Sælg online og gå til din iZettle-oversigt.

2. Vælg Onlinerabatter  i venstre panel.

3. Klik på Opret rabat, og udfyld formularen.

4. Giv dit tilbud et navn såsom “Sommertilbud”, og opret derefter din helt egen rabatkode eller lad systemet generere en automatisk til dig.

5. Derefter vælger du, hvordan tilbuddet skal kunne bruges.

6. Vælg, om rabatkoden skal være en procentsats, et bestemt beløb eller noget helt gratis.

7. Beslut dig for, om tilbud skal indløses, eller markér feltet ‘Ubegrænset’.

8. Til sidst vælger du de datoer, hvor rabatkoden er aktiv eller lader 'Forbliver gyldigt' være markeret.