Sådan ændrer du din URL

Hvis du gerne vil opdatere eller ændre den URL, du har valgt til din onlinebutik, er det nemt at gøre det fra din iZettle-oversigt.

Klik på Din onlinebutik > Indstillinger > Domæne

• På denne side kan du se din aktuelle URL for din butik, som her:

• Klik på Administrer > Gratis Selz-domæne, og indtast din nye ønskede URL for butikken:Når du har ændret din URL, klikker du på gem nederst.

Once you change your URL, click the save button at the bottom.

Hvordan kan jeg teste min nye URL til butikken?

Du kan teste din nye URL ved at åbne et privat eller skjult browservindue og teste den. Sørg for at opdatere URL'en for din butik alle steder, hvor der kan være indlejrede link, uanset om det er på dit website, i blogindlæg eller på sociale medier. Eventuelle indlejrede widgets eller knapper bliver ved med at virke som normalt.