Aktivering af en blog

Kom godt i gang

En blog er en glimrende måde at inspirere kunder på, holde dem opdateret med nye idéer og produkter, og så kommer du derudover højere op på resultatlisten i søgemaskinerne.

Du kan aktivere en blog på dit site ved at gå ind på din iZettle E-commerce-oversigt og følge denne sti:

Gå til Butik > Tilpas, og klik på Sider

1.  Slå Blog-funktionen til, så den er grøn.

1. Du tilføjer et blogindlæg ved at gå til Din onlinebutik > Din blog. Klik på Nyt indlæg, skriv dit indlæg og gem det.

Dine besøgende har nu adgang til bloggen via hovedmenuen i din butik under 'Blog'.

Dine indlæg vil altid vises i omvendt kronologisk rækkefølge.