Pause eller lukke din butik

Sådan skjuler du din onlinebutik fra at vises offentlig

Hvis du er administrator af kontoen, kan du til hver en tid fjerne din butik fra offentlig visning. Du kan fortsat oprette nye produkter og dele URL'er for individuelle produkter

  • Log på din iZettle-konto og gå til din oversigt for E-commerce

  • Klik på Din onlinebutik > Indstillinger. Sæt Aktivér butik i fra-position og gem dine ændringer

  • Din butik vil ikke længere være tilgængelig på dit gratis eller tilpassede domæne

  • Eventuelle indlejrede produkter op dit website eller din blog vil stadig kunne købes

  •  Du betaler fortsat for planer på din konto

Need more help?

Kan du ikke finde det du søger? Så er du velkommen til at kontakte os. Vores venlige supportteam sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9:00 og 17:00.

Call us on: 32 72 04 70

Denmark