Sådan informerer du kunder om, at en ordre er afsendt

Vi viser alle dine ordrer på fanen Ordrer’ på din E-commerce-oversigt. Hvis du gerne vil informere kunder om, at deres ordrer er afsendt, klikker du på knappen Afsluttet' ved siden af deres ordre.

Der vises et popup-vindue med mulighed for at sende en eventuel personlig meddelelse eller tilføje et tracking-nummer

Modtageren får en e-mail med din meddelelse, der ser ud i retning af denne

Nu vises din ordre som ‘Afsluttet’ på fanen Ordrer’