Sådan knytter du din konto til MailChimp

Hvis du bruger MailChimp til at administrere dine kunderelationer og gerne vil tilknytte din konto med din E-commerce-butik, kan du gøre det på følgende måde:

Sådan kommer du i gang

1. Log på din konto, og klik på E-commerce

2. Klik på Apps > App Store

3. Find MailChimp-appen, og installer den i din butik ved at klikke på Gratis > Installer

1. Find your API key in Mailchimp og kopiér den fra din MailChimp-konto.

2. Indsæt din API-nøgle i indstillingerne i MailChimp-appen på din IZO-konto, og klik på Gem.

1. Vælg den mailingliste, dine kunder skal stå på. Har du allerede solgt noget? Eksportér historik ind i din mailingliste ved at aktivere funktionen Eksport for eksisterende kunder, ordrer eller begge.

2. Klik på Gem for at starte processen med at overføre tidligere ordrer/kunder eller for blot at gemme dine indstillinger, hvis det er første gang, du konfigurerer MailChimp og ikke endnu har nogen ordrer.

3. Detaljerne for alle fremtidige kunder tilføjes automatisk din mailingliste, hver gang du sælger noget, så de holdes opdateret med seneste nyt i din forretning.

Sådan opretter du segmenter i MailChimp

Hvis du gerne vil oprette segmenter for at filtrere dine kontakter baseret på information, du har indsamlet under betalingsprocessen, er segmenter vejen frem.

• Hvis du vil bruge segmenter, skal du først oprette enuse list på din konto.

Kom godt i gang med segmenter:

1. Log på din MailChimp-konto, gå til siden Lister, og klik på navnet på den liste, du ønsker at arbejde med

2. Klik på: Opret et segment

3. Indstil menuerne på rullelisten til noget i stil med Købt produkt | er | [produktnavn]

4. Forhåndsvis dit segment, og klik på Gem

5. Giv dit segment er navn, såsom 'Bogkøb'

6. Markér feltet Automatisk opdatering, hvis du gerne vil have, at MailChimp opdaterer segmentet, når nye ordrer matcher betingelserne

7. Du kan få en detaljeret forklaring og mere komplekse muligheder ved at læse MailChimps supportartikel here.