Bruger temaer

Det er nemt at skabe en smuk onlinebutik, når du kan vælge fra vores udvalg af flotte temaer.
Sådan fungerer det:

1. Log på din konto på my.izettle.com, og klik på Sælg online
  2. Klik derefter på Din onlinebutik > Temabutik
  1. Klik på knappen Demo, når du holder musen over temaerne for at se en forhåndsvisning.

• Hvis du er klar til at gå i luften og tilpasse temaet, klikker du på Vælg eller Tilpas. Du kan få vist et eksempel på et tema med alle dine eksisterende produkter ved at vælge alternativet 'Vis eksempel i din butik'.

• I Store builder kan du tilpasse butikken helt som det passer dig.

Til udviklere

Hvis du gerne vil tweake temakoden og tilpasse den yderligere, skal du gå til Din onlinebutik > Installerede temaer og duplikere temaet, før du foretager ændringer.