Sådan føjer du en knap eller widget til dit site

Du kan nemt og hurtigt føje en knap, widget eller en hel onlinebutik til dit website. Det eneste du skal gøre, er at føje en lille smule kode til din side, hvorefter dine kunder vil kunne købe uden at skulle forlade sitet. Nogle af disse trin kan variere afhængig af din platform.

Hvis du bruger en hosted version af WordPress, skal du klikke her for at konfigurere Selz-plugin'et

Når det er installeret, skal du aktivere plugin'et og derefter klikke på Selz-knappen i din visuelle editor. Du kan føje knapper, widgets eller en hel butik til sider eller indlæg på dit WordPress-site ved blot at bruge dette plugin.

Bemærk: Hvis du aktuelt har et gratis website gennem WordPress.com, vil du ikke kunne bruge følgende trin på grund af WordPress.coms restriktioner for indlejret kode.

Kom godt i gang

Så længe dit site eller din blog indeholder en tekst-, HTML- eller kildefane, vil du kunne tilføje en af vores knapper/widgets direkte ved blot at kopiere en smule af koden.

1. Gå til fanen Knapper og widgets fra hovedmenuen i din oversigt. Herefter får du vist editoren til knapper og widgets.

2. Brug alternativerne til venstre til at vælge, hvordan din knap eller widget skal se ud. Du kan tilpasse farver, adfærd, størrelse og mere med denne editor.

3. Når du er tilfreds med udseendet på din knap eller widget, kopierer du koden til højre.

4. Indsæt den kopierede kode på dit website (indsæt tekst-, HTML- eller kildefanen).

5. Så er du færdig! En flot og praktisk knap eller widget er klar til dine kunder.

Bemærk: Denne proces ser en smule forskellig ud fra site til site. Yderligere trin for Wix og Squarespace er inkluderet nedenfor.

Sådan sælger du med et Wix-site

Hvis du vil føje en knap eller widget til dit Wix-site, skal du tilføje en lille smule kode ved at følge trinnene ovenfor. Når du har tilpasset din knap eller widget, kopierer du koden fra højre side af panelet og logger på din Wix-konto.

Indstillinger for Wix

1. Herefter skal du sørge for, at du er logget på dit Wix-site, og at du er i 'Redigeringstilstand'.
  2. I menuen til venstre klikker du på Tilføj (symbolet +), derefter Mere > HTML-kode.  Der vises et felt, hvor du kan indsætte din kode, når du klikker på ‘Indtast kode’.

3. Når du tilføjer HTML'en med tags, vises din widget, og du vil kunne trække i kanterne af feltet for at tilpasse størrelsen på den. Hvis du viser købsprocessen i et overlay, skal du tage hensyn til størrelsen på overlay-vinduet, når du tilpasser størrelsen på din widget.
  4. Publicer din side, og så er du færdig!

Sådan sælger du med et Squarespace-site

Til starte med skal du have dine egen Squarespace-konto for Business* og have oprettet et produkt i iZettle. Når du har tilpasset din knap eller widget, kopierer
du koden fra højre side af panelet og logger på din Squarespace-konto.

*Bemærk venligst, at du på grund af restriktioner hos Squarespace skal bruge deres Business-plan for at bruge indlejringer med følgende fremgangsmåde.

Indstillinger for Squarespace

• Føj en indholdsblok med Kode til din Squarespace-side. Dette vil gøre det muligt for dig at indtaste HTML direkte på din side.
  • Indsæt koden, og klik på Anvend.

Du vil ikke på dette trin kunne se en forhåndsvisning på grund af Squarespaces restriktioner for indlejret kode. Du skal blot logge af Squarespace for at se din Selz-knap eller -widget.

Du skal blot logge ud af Squarespace eller klikker på 'Preview in safe mode' for at se din nye knap eller widget på dit Squarespace-site.

Knap-eksempel:

Widget-eksempel: